Целта с подадената оставка е Цацаров да избяга от отговорност за бездействието му и прикриването/разпъването на чадър над конкретни добре познати лица

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/celta-s-podadenata-ostavka-e-cacarov-da-izbyaga-ot-otgovornost-za-bezdeystvieto-mu-i-prikrivanetorazpavaneto-na-chadar-nad-konkretni-dobre-poznati-lica/5537 SvobodnoSlovo.eu
Целта с подадената оставка е Цацаров да избяга от отговорност за бездействието му и прикриването/разпъването на чадър над конкретни добре познати лица

Г-н Цацаров се обидил, че сме нарекли КПКОНПИ "бухалка", а персонално не разбрал защо аз съм казал, че една от причините за тежката ситуация в енергетиката е бездействието на прокуратурата и КПКОНПИ.

За съжаление бившият гл. прокурор тотално е изгубил ориентация каква трябваше да е основната му функция му през последните 11 г. - борба с корупцията.

Нито като гл. прокурор, нито като шеф на КПКОНПИ се е борил срещу енергийната мафия. Точно обратното - през последните 11 г. българската енергетика бе почти напълно задушена от няколко полупрестъпни групи, върху които удобно бе разпънат чадър, за да могат те да останат недосегаеми.

Докато в Румъния за тези 11 г. вкараха две правителства в затвора, в България няма осъден нито един министър. А корупция не е като да няма (според всички възможни класации).

Целта с подадената оставка е Цацаров да избяга от отговорност за бездействието му и прикриването/разпъването на чадър над конкретни добре познати лица. Това не трябва да се допуска и бившият шеф на КПКОНПИ да понесе цялата отговорност за щетите, които е нанесъл.

P.S. Жалко, че днес е последният ми ден в карантина и не можах да присъствам на изслушването в парламента.

Ивайло Мирчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.