Чудя се как така се получава, че всички дет отказват да скачат по свирката на САЩ изведнъж стават луди, убийци и всичко най-лошо

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/chudya-se-kak-taka-se-poluchava-che-vsichki-det-otkazvat-da-skachat-po-svirkata-na-sasht-izvednazh-stavat-ludi-ubiyci-i-vsichko-nay-losho/2759 SvobodnoSlovo.eu
Чудя се как така се получава, че всички дет отказват да скачат по свирката на САЩ изведнъж стават луди, убийци и всичко най-лошо

Путин е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ..... абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Асад е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ..... абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Садам е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ..... абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Кадафи е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ..... абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Милошевич е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ..... абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Хомейни е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ..... абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Какво следва? Си Дзинпин е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ..... абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Чудя се как така се получава, че всички дет отказват да скачат по свирката на САЩ изведнъж стават луди, убийци, фашисти, кръволози и всичко най-лошо на света, докато други като например генералите в Бирма или шейха на Сауд. Арабия са едни почтени, добри хорица, които никому зло не правят?

Даниел Божилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.