ЧУЙТЕ КАК КИРИЛ ПЕТКОВ СЕ ГАВРИ И ГОНИ ПРЕВОЗВАЧИТЕ (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/chuyte-kak-kiril-petkov-se-gavri-i-goni-prevozvachite-video/3171 SvobodnoSlovo.eu
ЧУЙТЕ КАК КИРИЛ ПЕТКОВ СЕ ГАВРИ И ГОНИ ПРЕВОЗВАЧИТЕ (ВИДЕО)

Скандалът около вчерашната среща между премиера и превозвачите получи ново развитие днес с появата на аудиозапис, за който се твърди, че е от срещата.

Представители на транспортните фирми вчера напуснаха обидени разговорите и казаха, че премиерът ги е изгонил. За записът се твърди, че е направен именно на срещата в Министерския съвет и че един от гласовете, които се чуват, е на Петков.

„Ако искате винаги можете да си тръгнете, това е... По всяко време сте поканени, ако ви е досадно, да излезете - вратата е там”, се чува гласът.

„Не става въпрос дали ни е досадно. Става въпрос за това, че вие сте ни поканили по конкретна тема. В момента разводнявате темата. Вие имате среща в 17:00 часа след това. И въпросите, които ние сме ви поставили, остават без отговор в момента. Така че много ви моля, нека да не разводняваме”, се чува друг глас.

„Повярвайте ми, ако не искате да слушате, вратата е там. Ето я. Зад Вас. Няма... Аз решавам тук как ще говоря и какво ще говоря”, казва първият глас. /ТРУД/

https://vtorifront.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.