Д-р Чарлз Хоф: Експерименталките гарантирано ще избият наболите се до няколко години

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/d-r-charlz-hof-eksperimentalkite-garantirano-shte-izbiyat-nabolite-se-do-nyakolko-godini/8035 SvobodnoSlovo.eu
Д-р Чарлз Хоф: Експерименталките гарантирано ще избият наболите се до няколко години

ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗

Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално❗

По-голямата част от хората, които се инжектират за коронавирус (Covid-19 ), ще умрат в рамките на няколко кратки години от сърдечна недостатъчност, предупреждава д-р Чарлз Хофе, доктор по медицина, лекар в Британска Колумбия, Канада.

В една от последните си актуализации д-р Хофе обяснява, че наблюдава при пациентите си, които са взели mRNA (messenger RNA) „ваксина“ от Pfizer-BioNTech или Moderna, че техните капиляри вече са запушени, което според него в крайна сметка ще доведе до сериозно сърдечно-съдово събитие.

Изкусите от мРНК на вируса на Ухан са програмирани да превърнат тялото на човек във фабрика за протеини на шипове , а д-р Хофе казва, че с течение на времето тези масово произведени протеини на шипове предизвикват прогресивно съсирване на кръвта.

Не по-малко от 60 процента от хората, които вземат инжекция с иРНК, ще страдат от тези кръвни съсиреци – и в крайна сметка преобладаващото мнозинство ще се окаже на шест фута под дължината вреда.

„Сега знаем, че само 25 процента от„ ваксината “, инжектирана в ръката на човек, всъщност остава в ръката ви“, обяснява д-р Хофе един от блоговете си. „Останалите 75 процента се събират от вашата лимфна система и буквално се подават в кръвообращението ви, така че тези малки опаковки от пратеник РНК и между другото в една доза„ ваксина “на Moderna има буквално 40 трилиона молекули иРНК.“

Д-р Хофе казва, че докато тези опаковки са проектирани от Big Pharma, за да се абсорбират директно в клетките на хората, единственото място, което те действително могат да поемат, е около кръвоносните съдове и в капилярните мрежи, които са най-малките кръвоносни съдове, където притокът на кръв е бавен и където се освобождават гени.

„След това тялото ви започва да работи с четене и след това произвежда трилиони и трилиони от тези протеини със скокове,“ казва той. След това тялото разпознава, че това са чужди тела, така че произвежда антитела срещу него, така че след това сте защитени срещу COVID. Това е идеята. „

Инжекциите С ИРНК Вкарват „Остри Битове“ В Кръвоносните Съдове, В Крайна Сметка Причинявайки Сърдечна Недостатъчност

Въпреки че твърдението отдавна твърди, че тези протеини с шипове действат като възпиращ фактор за вирусна инфекция, след като са инжектирани в тялото на човек, реалността е, че те всъщност стават част от клетъчната стена на съдовия ендотел на човек.

„Това означава, че тези клетки, които облицоват кръвоносните ви съдове, за които се предполага, че са гладки, така че кръвта ви да тече безпроблемно, сега имат тези малки шиповидни късчета, които стърчат“, обяснява Principia Scientific.

Д-р Хофе казва, че инжекцията ще доведе до образуване на кръвни съсиреци, тъй като поставените с ваксина протеинови протеини се вграждат в кръвоносните съдове и капилярите, кръвните тромбоцити циркулират, опитвайки се да отстранят проблема, като създават все повече съсиреци.

„И така, когато тромбоцитът премине през капиляра, той внезапно удря всички тези COVID шипове и става абсолютно неизбежно образуването на кръвни съсиреци, които да блокират този съд“, пише той. „Следователно тези протеинови скокове могат да предвидят предсказуемо образуването на кръвни съсиреци. Те са във вашите кръвоносни съдове (ако иРНК е „ваксинирана“), така че е гарантирано. “

Оказва се, че тези кръвни съсиреци са различни от „редките“, за които се говори в медиите, които се появяват при CT сканиране и ЯМР. Те са микроскопични и не се показват при тестове, тъй като могат да бъдат открити само с помощта на кръвен тест, известен като D-димер.

Д-р Хофе извършва D-димерни тестове на своите „ваксинирани“ пациенти с иРНК, което го кара да открие, че поне 62 процента от тях имат тези микроскопични кръвни съсиреци .

„Най-тревожната част от това е, че има някои части на тялото като мозъка, гръбначния мозък, сърцето и белите дробове, които не могат да се [регенерират]“, казва той. „Когато тези тъкани са повредени от кръвни съсиреци, те са трайно повредени.“

Справка: Natural News

От блогът на Захари Андреев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.