Даже не е и интересно, просто е любопитно колко още ще се инати ИГ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/dazhe-ne-e-i-interesno-prosto-e-lyubopitno-kolko-oshte-shte-se-inati-ig/5291 SvobodnoSlovo.eu
Даже не е и интересно, просто е любопитно колко още ще се инати ИГ

Даже не е и интересно, просто е любопитно колко още ще се инати ИГ.

С всеки изминат ден той става все по-жалък и все по-смешен. Нима не си дава сметка, че така превръща поста, който заема в карикатура?

Имахме различни главни прокурори, но едновременно жалъки и смешен не сме имали.

Някога, когато тренирах шах, с вълнение следях битките на водещите пернишки шахматисти. Особено симпатичен ми бе Сашо Аспарухов-Батата.

Та веднъж Батата гледа отстрани партия от турнир по блиц (бърз шах), в която играещият с черните фигури очевидно губи, но въпреки това седи и мисли. Даже не мисли, а просто седи.

Батата в момента е лидер, очевидно му върви, всичко се получава леко и лесно. Когато партиите от този кръг приключат, започва следващият кръг. А Батата няма търпение да седне зад дъската, устермен към нова победа. Ето защо изнервен, той казва на онзи с черните фигури:

- Поведението ти е тъпо и упорито. Колкото по-упорито, толкова по-тъпо!

Николай Слатински

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.