ДЕБИЛИ НЕ ОЗНАЧАВА ПЪЛНИ ИДИОТИ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/debili-ne-oznachava-palni-idioti/20291 SvobodnoSlovo.eu
ДЕБИЛИ НЕ ОЗНАЧАВА ПЪЛНИ ИДИОТИ

Един от най-популярните и резултатни способи за манипулация на обществото е да се отнасяш с хората като с малоумни деца. Докато те сами си повярват, че не могат да мислят. Ама не чак толкова, де! Хубаво, съобразявате се с това, че 80 % са дебили, ама отворете някоя книга по медицина и прочетете, че между дебил и пълен идиот има разлика. Не ни подценявайте чак толкова, материалът се дразни..

От агент Николай разбираме, че Бойко-Слънцето от него разбрал за гласуваните промени в Изборния кодекс, отменящи на практика преференциите и за недоволството на народа. Ама вЕрно??? Сигурни ли сте? Или Боку е идиот, че не е разбрал, или е изпуснал съвсем нещата в партията си, или най-вероятното - нас ни смятат за пълни малоумници.

И другото твърдение - само гербавите се вслушали в думите на хората, че не искат отпадане на преференциите и са против промените! Направо убихте змея с ластик! Референдумът от два и половина милиона души, които искаха мажоритарен вот, не ви ли беше достатъчен, всекидневните натяквания на хората, че искат мажоритарни избори, нищо ли не ви говореше досега? И сега се питате - кой ми...в гащите? Нали вие ги предложихте тези промени и лаехте като хиени по медиите колко са важни и ги приехте въпреки съпротивата на опозицията и мнението на хората. Едва когато ви запари под краката и осъзнахте, че сами се вкарвате в капана на предсрочни избори, започнахте да се извивате като гъсеници и да твърдите, че не сте направили това, което сте направили и не сте мислили това, което сте мислили! Туш!

А сега внасяте проект за изменение на закон, който още не е обнародван и вече е гласуван. Потресаващо! И отново направено за два часа на коляно, както цялото ви законодателство! Срамно и некадърно! И най-страшното е, че сте загубили всякакво чувство за срам. И за момента, в който разбирате, че не ви искаме. Понякога трябва да си тръгнеш сам, вместо да те гонят с ритници. Вкопчването в кокала на властта обикновено завършва с кръв.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.