ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ПРОСТА РАБОТА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/demokraciyata-ne-e-prosta-rabota/12046 SvobodnoSlovo.eu
ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ПРОСТА РАБОТА

За първи път да харесам американците. На практика не показаха какво се случва и как трябва да реагират хората, когато политиците минават границите. Политическата система е направена така, че хората в нея да си създават сами едни правила, които народите трябва да спазват. И когато на народите им писне от лакомията и арогантността на политиците, когато видят, че тяхното мнение не се зачита и ги правят на камилчета, тогава пряката демокрация влиза в действие.

Защо например всички се възхищават на щурма на Бастилията и Френската революция, а отричат това, което се случи вчера във Вашингтон? Правилата се създават и нарушават. И това, че на политиците и Дълбоката държава не им харесва това, че хората не спазват правилата, които те са им измислили, за да ги държат в подчинение, не е основание да отричаме правото на гражданите на самоопределение и върховенство в държавата. Защото, като спрете да слушате медиите и либерастите, всъщност ще се сетите, че върховният господар на всяка една държава е народа й! Някой нещо неразбрал....? И няма какво да се правите на ощипани девственици, когато същият този народ ви казва да се омитате и да престанете с лъжите и подмяната.

Америка видя грозното маскирано лице на кукловодите, които са жадни за власт. И естествено, реагира. Да кажем като тяхно предимство и това, че тяхната Конституция им дава правото като свободни хора да носят оръжие. И да го използват! Затова и не видяхме замеряне с яйца и пърформанси, а истинска революция в действие.

Това, че политическият свят не се кефи на това, което се случва в САЩ, не означава нищо. Кои са лидерите на съвремения либерастки свят? Меркел /която все напуска поста, ама се държи като удавник за него, тресе се неконтролирано от неизвестно заболяване и взема напълно неадекватни решения/, Макрон /личните му извра...я ме усъмняват дълбоко във възможността му за здрав разум и преценка/, други, които са навързани като свински черва в зависимости и финансирания....ай, мерси, ще пропуснем!

И като заключение - политици, внимавайте в картинката. Когато минете границата на нашето търпение, резултатът ще бъде Конкорд и изобретението на д-р Гилотен!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.