Днес по БНТ Корнелия Нинова по най-безпардонния начин манипулираше бедния български народ и демонстрираше загриженост за него!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/dnes-po-bnt-korneliya-ninova-po-nay-bezpardonniya-nachin-manipulirashe-bedniya-balgarski-narod-i-demonstrirashe-zagrizhenost-za-nego/4437 SvobodnoSlovo.eu
Днес по БНТ Корнелия Нинова по най-безпардонния начин манипулираше бедния български народ и демонстрираше загриженост за него!

Ако има нещо, което силно ме е възмущавало, то това е циничната манипулация и лицемерната загриженост на управляващите за населението!

Днес по БНТ Корнелия Нинова по най-безпардонния начин манипулираше бедния български народ и демонстрираше загриженост за него! В предаването на Георги Любенов Нинова заяви по повод високите цени на олиото:

"Твърдо и категорично сме решили държавата да се бори със спекулата."

Нинова удобно премълча, че Законът за борба със спекулата е отменен на 02.04.1999 година. Това ще рече, че Нинова праща бедните българи за зелен хайвер! Другарката Нинова е заяви още:

" Например, в един магазин олиото е доставено с включено ДДС на цена 2,99 лева, а се продава на витрината за 5,99, това са 3 лева отгоре, които си е сложил търговецът. Тоест, има данни за спекула, което остро осъждам. Да се опитваш да трупаш печалби за ден два на гърба на хората е просто недопустимо."

Направо ме просълзи другарката Нинова! Кой заблуждаваш Корнелия? Не те ли е срам? Хайде като си толкова загрижена за народа и искаш да се бориш със спекулата, аз да ти дам един драстичен пример!

Произвеждаме електроенергия да залеем целия Балкански полуостров! В производствената цената за бизнеса за MWh е около 70 лева. Цената за 14 март 2022 е обявена на 626 лв. за MWh. Сиреч, девет пъти по-висока. Тази девет пъти и по-висока цена се калкулира във всяка стока и услуга, която населението закупува! Това означава и девет пъти повече постъпления от ДДС в бюджета на правителството, които след това се харчат с постановления на същото това правителство, в което вицепремиер е и същата Корнелия Нинова!

Интересно защо Корнелия мълчи за това безобразие? Да не се окаже, че мнозинството от депутатите в парламента се занимават с търговия на електроенергия?

Управляващите са цинични и по отношение на помощта за бежанците от Украйна. Хотелиерите, които са приютили хиляди бежанци най-много се притесняват как ще платят тока, с който отопляват хотелите и топлата вода! На този фон правителството мълчи гузно и се прави лицемерно на съпричастно!

Така че, когато Корнелия говори, погледнете грее ли слънце и откъде е изгряло! Друг път ще ви разкажа как ни ограбват чрез държавния резерв и как се изнася българско оръжие в трети държави! Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.