Днес се навършват 2 години от видимите проявления на действията на доскоро тайния елит на Земята

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/dnes-se-navarshvat-2-godini-ot-vidimite-proyavleniya-na-deystviyata-na-doskoro-tayniya-elit-na-zemyata/4497 SvobodnoSlovo.eu
Днес се навършват 2 години от видимите проявления на действията на доскоро тайния елит на Земята

Днес се навършват 2 години от видимите проявления на действията на доскоро тайния елит на Земята. Днес го пиша, не на 13-ти, защото тогава беше петък. За тези две години страшно много израснахме!

В известен смисъл аз говоря за скок на човечеството в осъзнаването, макар че нещата са много трудни и сложни. И много тежки. Резултатите от първото в историята на човечеството общо глобално контролирано управление са много успешни, но и много неуспешни за тайните им планове. Тъмните сили излязоха на светло и да ви кажа, това никак не е приятно! Видяхме неща, които са отвратителни! Видяхме хора, които са отвратителни, видяхме постъпки, които са отвратителни. Подчертавам тези, защото именно отвратителното беше което ми управляваше и все още е на власт навсякъде в света с минимални изключения. За сметка на това чрез внушения се наричат отвратителни тези, които отказаха да се подчинят на този тотален контрол. Страхотен урок преживя човечеството! Той продължава и в други теми и тепърва ще се разгръща неговото осмисляне и обсъждане.

Кризата с вируса извади наяве плановете на тъмните сили за Земята. Те имат свето място и роля. Хората трябва да се развият точно сега много. Едни пропаднаха още по-надолу, други се издигнаха нагоре. Но никой не остана незасегнат. Няма да кажа, че случилото се е само лошо, защото това не е вярно. Тъмните сили служат на светлите и аз мога да го докажа с факти! В глобален смисъл тази криза, която преля в кризата с една от най-големите язви на Земята Украйна, още не е завършила.

Разкъсаха се връзките между хората. Семейни, приятелски, колегиални, емоционални. Провери се кой на кого какъв е и защо. В този процес има много болка, дори агресия, но и много радост от укрепване на здравите връзки или от създаването на нови. Като цяло изгнилото умря, здравото продължи.

Провери се способността на хората да се справят в извънредни обстоятелства на лично и общочовешко ниво. Видя се кой загуби човешки облик от страх и кой прояви героизъм преодолявайки страха.

Така че всичко послужи за доброто на човечеството.

Оттук насетне светът ще върви в нови води, които не са непременно удобни, познати и добри, но са задължителни. В тях ще има многократно повече светлина и възможности, но и многократно повече отговорности и задължения.

Създаването на изкуствена реалност беше основен урок. И разпознаването и. Чрез медиите стана това. Чрез медиите се отбива истината и се налага лъжа. В този смисъл същностната криза беше на знанието и информацията, както и на способността да се борави с информация. В учебниците ще се учи как накараха чрез медиите милиарди да направят нещо без изобщо да знаят и разбират дали е добро или нужно за тях! Жестока работа е това!!!

Но и каква съпротива събудиха, не са предполагали.

Под булото на всичко това се формира нова световна матрица, която коренно ще се различава. Свърши не само СССР и Студената война, не само Прехода, свърши Запада! Сега плуват останките от Запада.

Събитията са огромни и всичките важни. Продължава управлението на света чрез медиите. Облъчването продължава по новата тема. Второ контролно по темата за информационната война.

Многократно обсъждах вируса и ваксините, не смятам да продължавам, защото няма какво ново да кажа. Манипулирането на данни и причини за смърт ще се изясняват тепърва. Официалната цифра починали от този вирус, с уговорката, че тук имаме манипулация с причините за смъртта и неправилно лечение, представлява 0,5% от българското население за две години. Това е факт. Колко е страшен, всеки да си прецени сам. Последствията обаче не влизат в тази цифра. Тях ще ги изследваме с години и ще се види ясно каква лъжа е било всичко.

Сега с Русия се прави абсолютно същото. Създава се истерия, внушава се омраза, въпреки че глобалистите наказват за омраза. Но наказват другите, не себе си. Глобалистката омраза е правилна омраза. Запомнете! Доказателство е разрешението на Фейсбук да се отправят призиви за убиване на руснаци. Това може. Знаете какво се случва с всеки дръзнал да отправи призив по други теми, цвят на кожата, вид и използване на половите органи, принадлежност към културна среда и прочие.

Няма как да търсим спокойствие.

Благодарение на тези глобалисти бални действия обаче се ограничи консуматорски я дух малко или много. И той никога повече няма да бъде в тези нива, които беше досега.

Идва още една непосредствена криза и с нея още няколко. Те изглеждат точно толкова страшно, но всъщност отново ще послужат на доброто. Тъмните вършат отлична работа, разчиствайки пътя на нещо много по-добро за хората. Това е дълъг процес, многогодишен, десетилетен. Но понеже най-важно от всичко е вярата и надеждата, мислите на хората, овладяването на страха и паниката, и най-вече любовта, аз написах всичко това. За да се види, че всяко зло е за добро и ползите от цялата гадост превишават в пъти загубите, краят на пътя за някои, страданието и унижението.

Нищо добро никога не е ставало лесно! И добре, че е така.

🙂

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.