Докато ГЕРБ са тъпо зло, ДПС са умно зло, образовано, те знаят и могат, не си играят игрички

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/dokato-gerb-sa-tapo-zlo-dps-sa-umno-zlo-obrazovano-te-znayat-i-mogat-ne-si-igrayat-igrichki/5028 SvobodnoSlovo.eu
Докато ГЕРБ са тъпо зло, ДПС са умно зло, образовано, те знаят и могат, не си играят игрички

Докато ГЕРБ са тъпо зло, ДПС са умно зло, образовано, те знаят и могат, не си играят игрички.

Те взеха инициативата за промени в Конституцията и започнаха да правят сериозните неща.

Те биха могли да подкрепят промени в Конституцията, включително биха гласували срещу Гешев, ако бъдат заврени в ъгъла и не им остане друг избор. Тогава ще прежалят и Гешев, и всички останали. ДПС са на белия кон, водят всичко в парламента заради тотална неадекватност на Промяната.

Сега положението е нетърпимо и Гешев ще си отиде преждевременно... Трябва да се фокусираме върху прокуратурата, има вариант тя да бъде реформирана, да се изчисти от гешевщината и цацаровщината и да продължим напред.

Когато стана главен прокурор Иван Гешев, Софийска градска прокуратура и Върховна касационна прокуратура изчезнаха, буквално, очевидно отказаха да изпълняват поръчките на Гешев и той насочи всичко към спецпрокуратурата.

Те живеят в странен неутралитет. Може би лека-полека виждат, че стената се пропуква и Гешев си заминава. В момента, в който той падне, ще започнат да се случват много неща.

Николай Хаджигенов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.