ДПС е етническа партия, което е в противоречие с българската Конституция и трябва да бъде разпусната!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/dps-e-etnicheska-partiya-koeto-e-v-protivorechie-s-balgarskata-konstituciya-i-tryabva-da-bade-razpusnata/6810 SvobodnoSlovo.eu
ДПС е етническа партия, което е в противоречие с българската Конституция и трябва да бъде разпусната!

ДПС е етническа партия

Погледнете вота от Турция. Огромна част от гласовете от турци са за партията ДПС 96.6% и за нейният лидер Мустафа Карадайъ с родина майка Турция, 97.5%!

Цялата държавна машина и опозиция на Турция пропагандират за един кандидат етнически турчин, което е явна намеса във вътрешните работи на държавата България.

Гласуването е масово и въпреки, че не знаят български език огромна част от тях „гласуват“ изключително бързо. Пример в секция в Измир с 1607 избиратели гласуват почти 100%.

В българска секция за едно гласуване се отделят две минути средно. Това значи, че за 1600 гласували по две минути е необходимо 3200 минути или 53 часа и 20 минути! Това си е чиста измама!

Нещо повече! Огромна част избиратели от Турция пристигат за гласуването с автобуси или автомобили, на които пътят им е платен. А това се е чисто купуване на гласове, което е престъпление!

Това доказва, че ДПС е етническа партия, което е в противоречие с българската Конституция и трябва да бъде разпусната!

Олег Бойчинов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.