ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ НА ЛИЦЕМЕРИЕТО

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/dvoyniyat-standart-na-licemerieto/4077 SvobodnoSlovo.eu
ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ НА ЛИЦЕМЕРИЕТО

Недемократичният и агресивен Путин недопустимо заявил, че харесва американският народ, но Байдън трябва да бъде отстранен. Възмутително и недемократично. Направо пряка намеса във вътрешните работи на....опс, грешка, обратното стана:

БАЙДЪН ЗАЯВИ, ЧЕ ПУТИН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН!

На това не само му се казва пряка намеса във вътрешната политика на чужда и суверенна държава, но и показва тревожната тенденция сенилният старец да си въобразява, че светът е негов и той решава кой къде да управлява. Да, за България това може и да важи!

Двойният стандарт в западния свят започва да прави впечатление дори на тези, които отказват да мислят. Ако погледнете кой какво прави, без всякакво затруднение ще разберете, че именно САЩ се бъркат навсякъде по света, предизвикват войни, избиват мирни хора, намесват се във вътрешните работи на суверенни държави.

Голямата им болка е, че има държави, в които не могат да си правят каквото си поискат. Нима са очаквали Русия да си мълчи, когато те си правят американски бази в близост до границата й в Украйна? Нима са очаквали да си мълчи за лабораториите за биологично оръжие? Нима са очаквали да си мълчи за нацизма в Украйна!?!

Светът скоро ще се промени. Без значение дали Байдън и САЩ искат или не искат. Защото колелото се върти и всеки получава заслуженото.

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.