Елена Йончева: Всички тези оставки водят към „Борисовгейт“

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/elena-yoncheva-vsichki-tezi-ostavki-vodyat-kam-borisovgeyt/19861 SvobodnoSlovo.eu
Елена Йончева: Всички тези оставки водят към „Борисовгейт“

Според Елена Йончева, водач на евролистата на БСП, лавината от оставки в ГЕРБ е бягство от отговорност. По думите ѝ след „Апартаментгейт" предстои нов скандал. От Велико Търново Йончева призова Бойко Борисов да си подаде оставката от премиерския пост.

Ще бъдат осветлени сметки за стотици милиони в чужбина и имоти зад граница на управляващите, посочи Елена Йончева и предупреди, че следва „Борисовгейт":

„Всички тези оставки водят към „Борисовгейт". Имам предвид това, че две трети от сигналите за корупция по висшите етажи на властта не се разследват. Това е констатация на Европейската комисия".

Във Велико Търново, където Йончева се срещна с граждани, недоволни от качеството на въздуха и изсичането на горите в региона, тя призова Бойко Борисов да си подаде оставката като министър-председател:

„Аз осъдих Бойко Борисов на втора инстанция за лъжа. Няма българин в България, който да иска да имаме министър-председател, съдебно доказан лъжец".

Елена Йончева: Всички тези оставки водят към „Борисовгейт“

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.