ЕНИЧАРИ? ДА! В БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ИМА ЕНИЧАРИ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/enichari-da-v-balgariya-otnovo-ima-enichari/8203 SvobodnoSlovo.eu
ЕНИЧАРИ? ДА! В БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ИМА ЕНИЧАРИ!

Едно от най-тъжните и печални събития по време на турското робство е принудително набиране на момчета сред християнското население на империята, наричали ги еничари - „нов войник“.

Еничарите се превръщат в османски поданъци на държавна служба, обикновено военни в еничарския корпус, който през XIX достига 150000 души. Не всички ставали еничари. Онези, които нямали качества и не вършели работа били продавани като роби.

За огромно съжаление на това, което е останало като подобие на народ у нас, след 111 години свобода, се появиха отново еничари! Най-вече в политическия живот.

Поради страх от онова, което се случи в разпадаща се Югославия, една политическа сила създадена на етническа основа продължава да съществува, въпреки приемането на новата конституция през 1991г. която забранява изрично партии на етническа основа!

Проблемът е, че тази партия повече от тридесет години разгражда държавността у нас!

Демагогията на идеологията на политическата върхушка, която манипулира безобразно дори собствените си избиратели, се основава на либерализма и най-вече на правата на хората!

Демокрацията елиминира чл.1 от конституцията на НРБ.

В условия на демокрация всички граждани на Република България имат свобода и граждански права. Смешно е да се експлоатира нещо, което никога вече няма да се случи, а именно смяна на имена.

Но, именно възродителния процес и т. н. „Права и свободи“ са духовната храна, с която упорито залъгват своите избиратели.

И второ, либерализмът, който непрекъснато развяват в българския и европейски парламент няма нищо общо със социалния статус на мнозинството от трудолюбивите, по-скоро бедни, почтени български граждани със турски произход и мюсюлманска религия.

С две думи, като юридически статус са реално незаконни съобразно конституцията и лъжовни идеологически спрямо българските турци и политическата система у нас и в Европа!.

Още от правителството на Филип Димитров, сараите се опитаха да възродят отдавна забравения еничарски процес на създаване на Кириак Стефчовци-хора помагащи на турската власт, противници на всичко ново, добро и прогресивно! Когато не им стана номерът бламираха вота на доверие през 1992г. и свалиха СДС от власт!

И следващото правителство на Любен Беров беше създадено ... с мандат на ДПС!?!? Така цъфнаха първите еничари от „Мултигруп“. Това правителство спря истинската приватизация, банките бяха опоскани от кредитните милионери, предприятията източени на входа и изхода. Безработицата се увеличаваше, стотици хиляди българи се изнасяха нелегално в Европа, САЩ и Канада!

Създадоха се и се развилняха мутренските групировки СИК и ВИС! Бухалката стана символ на улицата и рекета наложен над бизнеса. Появиха се първите обръчи от фирми основани и лансирани от сараите!

Както Филип Димитров, така и Жан Виденов бързо разбра дестабилизиращата роля на сарая и ги елиминира от играта. Но, Виденов не се справи с тежката ситуация в икономиката, която наследи, ами я влоши още повече с „недопустимо“ за един държавник „зърнена криза“! Както и с бомбата цъкаща в банковата система източена от кредитните милионери и нароените банки създадени от Тодор Вълчев по време на правителството на Беров!

Така сарая се присламчи към СДС и стана пръв защитник на либерализма и демокрацията и крачеше бодро в редиците на протестиращата опозиция и клеймеше „крадливите комунисти“!

Иван Костов бързо се усети и започна да се дистанцира от тях! Не само това, той нарече сарая „проклятието на България“!

Истински бум на еничарство у нас се разрази след идването на Симеон Сакскобурготски! Изникнаха като червеи след дъжд ярки приемници на Кириак Стефчов най-видните сред които са онуй т.е. Той и Кой! За Данчо ментата едва ли е нужно да споменавам! Не му пречи изобщо от трибуната на НС гневно да громи който му пречи! Но, винаги в интерес и полза на сарая, ако ще и Булгартабак да изчезне от лицето на България и да отиде в Дубай!

През последните седем години тези еничари съсипаха държавата, държавните институции, демокрацията, крадяха като за световно от бюджета, фалираха и ограбиха КТБ, резерва в БНБ, Дянков национализира и изхарчи 1.4 милиарда лева от Здравната каса.

Той и Кой изпомпаха от бюджета милиарди левове чрез държавни поръчки спечелени от тесен обръч от фирми без никакви конкурси!

Днес на хоризонта се задават новите Кириак Стефчовци!

Новите ЕНИЧАРИ от ИТН!

Манипулацията беше чудовищна! Те се присламчиха към партиите на протеста, громяха Борисов, говориха против САРАЯ и БСП като партии на статуквото и повече от 650000 души им повярваха! Тръбяха на ляво и надясно, че ще правят правителство само с Демократична България и Изправи се БГ:Мутри вън!

Уважаеми български граждани!

От доста години аз не слушам кой какво говори! Аз гледам кой какво прави! Особено след появата на Бай Ганьо в политиката!

-След като два пъти след избори по-най брутален начин бламираш съставяне на правителство.

-След като предлагаш мижитурки за състав на МС, които очевидно ще бъдат просто еничари т.е. защитници на задкулисната власт.

-След като по-най магнаурски начин изкарваш виновни и наричаш предатели истинските партии на протеста, а именно ДБ, ИЗБГНИ и БСП.

-След като успоредно със Сарая вероломно нападаш, както Хитлер Съветския съюз, най-добрите министри на икономиката и финансите през целия преход, Кирил Петков и Асен Василев от трибуната на НС за да ги злепоставиш, като крадци и лъжци.

-След като в сърцето на властта при президента, една самонадеяна „сарайска секретарка“ с деди клали в Батак и Стара Загора и цели 500 години преди това в цяла България, най-нагло на развален български се опитва да внуши пред целия български народ, че Кирил Петков не е български гражданин.

-След като бягаш от залата на НС, при гласуване на собственото си правителство и не ти пука за проблемите на собствения си народ.

-След като не искаш да подкрепиш правителство при трети мандат на една от протестните партии и минаваш в опозиция.

Какъв си ти господарю на шоуто по БТВ в продължение на 20 г.?

Човече, ти не си вече цар на скеча, не си най-видния чалгар допринесъл с:

„Едно ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен. Това му трябва на човека. А, вътре гадже с бронзов тен. Едно за теб едно за мен. Едно ферари с цвят червен един милион с цвят зелен това му трябва на човека!“

за опростачването на стотици хиляди млади хора в тази страна, за манипулиране и лъскане на мозъка.

Не, не си този българин, от чиято сцена се леят патриотични песни и младите хора пеят, развяват български знамена, плачат за изтрадалата си Родина и СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СИ ИСТИНСКИ ПАТРИОТ!

Не, човече, ти си ЕНИЧАР!

Създал политически проект на база референдума от 2016 г. и на шоуто шествало на екрана по БТВ. Партия, създадена не за промяна, а за подмяна на основните играчи на политическата сцена от последните 12 години.

Тяхната цел е да изгонят „онуй“, дето и Козяк не го иска.

Кои са те?

Твоите господари от задкулисието, които те научиха добре да четеш финикийската азбука и бързо да смяташ с финикийските числа!

Затова трябва да им се отблагодариш по еничарски!

Да им служиш вярно!

Да правиш онова, което им отърва и удисва на интереса!

Защото интереса клати феса!

С две думи смяна на караула, но арестантите остават същите!

Т.Е. ние си оставаме в завладяната държава наречена Булгаристан, Ти сменяш ОНУЙ, Гешев и ВСС без зор ще си доизядат баклавата, а Кемпински и краварите могат само да се тюхкат и вайкат, и да маат даанета, както талибаните ги изработиха в Авганистан!

Ашкосум ЧАЛГА АГА!

А, Вие братя българи, ако не искате да продължавате да Ви доят и стрижат като гяурско стадо овце, НИКОГА ПОВЕЧЕ, ама НИКОГА ПОВЕЧЕ не позволявайте на цар, пожарникар или чалгар да ВИ ЛЪЖЕ и МАНИПУЛИРА да гласувате за него.

Защото единия си взе имотите, комисионните и натика в политиката кьораво и сакато, та още не можем да се оправим. И накрая изчезна в Мадрид.

Другия създаде такъв хаос в България, че сега не знаем откъде да започнем. Да си върнем парите които открадна ли?

Да лустрираме партията му ли?

Да променим политическата система ли?

Да променим Конституцията ли? Да променим съдебната система ли?

Кой маркуч да хванем и аз не знам!

Сега Ви предлагат по едно ферари с цвят червен, а вътре гадже с бронзов тен и един милион в цвят зелен!

Един път стомна за вода, втори път стомна за вода, третия път сигурно ще хванете дългия маркуч от Учиндол!

Хаарлия да Ви е!

Забележка: Обикновените хора от всички етноси в България си живеят добре. Аз съм за етнически мир. Тук изобщо не влизат в сметката обикновените български граждани от турския етнос. Те са почтени и трудолюбиви. Днес аз работя с десетки от тях. И се възхищавам на трудолюбието и скромността им. Калпазаните са тези в парламента, които купуват тецове и фирми като Булгартабак, владеят масмедиите и манипулират съзнанието на хората, които си строят „сараи“ за тяхна сметка и ги карат да гласуват за тях!

Петър Куртев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.