Ето така се решава проблемът със строителните отпадъци в р-н "Надежда"

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/eto-taka-se-reshava-problemat-sas-stroitelnite-otpadaci-v-r-n-nadezhda/12362 SvobodnoSlovo.eu
Ето така се решава проблемът със строителните отпадъци в р-н "Надежда"

Ето така се решава проблемът със строителните отпадъци в р-н "Надежда". Не мога да тагна Инж. Димитър Димов-Dipl Eng Dimitar Dimov и Район Надежда, Столична община, защото не ме обичкат, но дано Столична община и администрацията на Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova имат механизми да проверят доколко подобно "компостиране" на строителни отпадъци е в съответствие с приложимото законодателство. Ямата за отпадъците беше изкопана, след което отпадъците просто си дойдоха на мястото. Видеото е със силен дигитален зум, но ще добиете представа. Прилагам и две снимки - преди и след. Случва се точно срещу църквата "Свети Дух", в карето между улиците "Св. Петка Търновска", "Митрополит Авксентий Велешки", "8-ми март" и "Добри Чинтулов".

Асен Генов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.