Г-жа Кьовеши преди да напусне България, заяви нещо важно, което май не се чува от много хора

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/g-zha-kyoveshi-predi-da-napusne-balgariya-zayavi-neshto-vazhno-koeto-may-ne-se-chuva-ot-mnogo-hora/4315 SvobodnoSlovo.eu
Г-жа Кьовеши преди да напусне България, заяви нещо важно, което май не се чува от много хора

Г-жа Кьовеши преди да напусне България, заяви нещо важно, което май не се чува от много хора. Срещата ми с главният прокурор беше формална, среща на вежливост. Срещите ми с Премиерът и двамата министри бяха много плодотворни.

И накрая, по време на срещите е обсъдено създаването на екип от разследващи служители в МВР, които да работят по дела на Европейската прокуратура. И нека не пропускаме, че Божков, освен своят личен проблем около лотарията, преди това беше в пътностроителният бизнес, който оперираше предимно с евросредства.

Като го познавам как действа, съм сигурен, че той има много информация за схемите там, и то качествена информация. И последно мей не се отчита, че периодът, който европракуратурата има по закон задължение да разследва е от 2017 гоидна.

А иначе палетата на Борисов които реват, са повече от жалки. Трябва да сме доста наивни да допуснем че Кьовеши ще пренебрегне най-корумпираната страна в ЕС и то когато корупцията вече нщма чадърът на изпълнителната власт и парламента.

Петър Бояджиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.