Гладът вече чука във всеки български, ограбен от вас, дом и този глад ще свърши чудеса - бунтът на гладните

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/gladat-veche-chuka-vav-vseki-balgarski-ograben-ot-vas-dom-i-tozi-glad-shte-svarshi-chudesa-buntat-na-gladnite/12719 SvobodnoSlovo.eu
Гладът вече чука във всеки български, ограбен от вас, дом и този глад ще свърши чудеса - бунтът на гладните

Добър знак дадохме към корумпираните европейски и наши бюрократи, че протеста преминава от количествено в качествено /по-добро/ измерение. Няма значение броя на арестуваните и прочее, нито правителствените опити за маргинализация. Имаме цел и я преследваме с волята на аристократично ловно куче!

Престъпната власт има единствена цел - да бъде задържана чрез безнаказани и стимулирани престъпления извършени от подбрани държавни органи.

Отговорът е един - изпращане на телеграма с най-правилния текст. Защото адекватния отговор на комунизма с човешко лице у нас е комунизъм с нечовешко лице. Него поне сме го практикували и познаваме. Кой както може така да го разбира, но с подпиране на главата и вдигнати към небето ръце няма да стане, другари.

Следи, записвай и действай както можеш, презрени другарю Борисов, защото и ние правим същото. В крайна сметка, който оцелее - война като на война.

---------------------------------------

Гладът вече чука във всеки български, ограбен от вас, дом и този глад ще свърши чудеса - бунтът на гладните. Както винаги е било! А който смята, че унизен народ се храни с думи и идеологии - да очаква неканени гости вкъщи. Това е, засега.

--------------------------------------

Незабавни присъди за овластените - добър изход.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.