Готов съм да се обзаложа с всеки, че "Петков-Василев" ще бъдат най-малко втора политическа сила на предстоящите избори

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/gotov-sam-da-se-obzalozha-s-vseki-che-petkov-vasilev-shte-badat-nay-malko-vtora-politicheska-sila-na-predstoyashtite-izbori/7685 SvobodnoSlovo.eu
Готов съм да се обзаложа с всеки, че "Петков-Василев" ще бъдат най-малко втора политическа сила на предстоящите избори

Статуквото се брани със зъби и нокти.

Според последните проучвания, за следващия парламент всички влизащи партии /с изключение на любимите на простия българския народ мутро-ченгесари/ се вместват в рамките на около 3%, вкл. новата вълна "Петков-Василев".

Абсолютно съм убеден, че подлите социолози умишлено дават занижен процент на "Продължаваме промяната". Готов съм да се обзаложа с всеки, че "Петков-Василев" ще бъдат най-малко втора политическа сила на предстоящите избори.

Медийно-социологическите манипулации няма да спрат докато в Наказателния кодекс не се инкриминира като престъпление умишленото съставяне и разгласяване на неверни социологически проучвания.

Емил Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.