Хленчът на Фандъкова, че общината не може да си плати тока за метрото, идва да докаже, че най-дълго управлявалият кмет в историята на София е и най-некъдарния и бутафорен кмет на София

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/hlenchat-na-fandakova-che-obshtinata-ne-mozhe-da-si-plati-toka-za-metroto-idva-da-dokazhe-che-nay-dalgo-upravlyavaliyat-kmet-v-istoriyata-na-sofiya-e-i-nay-nekadarniya-i-butaforen-kmet-na/5496 SvobodnoSlovo.eu
Хленчът на Фандъкова, че общината не може да си плати тока за метрото, идва да докаже, че най-дълго управлявалият кмет в историята на София е и най-некъдарния и бутафорен кмет на София

Хленчът на Фандъкова, че общината не може да си плати тока за метрото и има вероятност да разреждат линиите, идва да докаже, че най-дълго управлявалият кмет в историята на София е и най-некъдарния и бутафорен кмет на София.

Преизбирана без мисъл, като марионетка на предишния кмет и премиер.

Метрото има приходи от поне 15 млн. на месец от билетчета и карти, дори при спада броя на пътници по време на ковида.

Сметката за декември била 3 млн. и нещо, ама понеже няма гласуван бюджет и месец за месец сега плащали по 1/12 от предишния бюджет, сумата за тока не била като миналия декември, та затова да даде държавата.

Това е работа на общината и този въпрос за 1/12 и прочее разсъждения въобще не би трябвало да се съобщава пред обществото. Това е вътрешен бюрократичен проблем на общината. Като събираш толкова пари, ще плащаш и ще осигуряваш транспорта. Само дето общината на куклата Фандъкова, зад която седи Капо ди тути капи, е превърнала Метрополитена в новото РВД - безброй протежета с гигантски заплати и на синекурни длъжности. Там трябва дълбоко изчегъртване.

Самата Фандъкова трябва да си подаде оставката след такова нахално искане правителството да доплаща тока на метрото.

И колко кърлежи са се настанили по веригата в общината, в Градска мобилност, в доставки, поръчки, разходи и т. н.

А може хленчът на Фандъкова да е по поръчка на Капо ди тути капи, той е започнал война по всички фронтове срещу правителството, не може да се примири, че е загубил изборите. Сега ще го изкара, че метрото ще се разреди, защото правителството не дава пари.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.