Хубав ден за българските граждани, лош ден за хунтата!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/hubav-den-za-balgarskite-grazhdani-losh-den-za-huntata/13331 SvobodnoSlovo.eu
Хубав ден за българските граждани, лош ден за хунтата!

Днес Европейският парламент прие остра резолюция за състоянието на правовата държава и основните права в България. С този акт протестите в страната получиха морална подкрепа и можем спокойно да кажем, че политическият шамар е за властта, а гражданите на България получиха потвърждение за техните искания.

Всички опити за лобиране от хората на Борисов, което да прикрие истината за държавата ни, претърпяха провал. Властта в България катастрофира и в страната ни, и в Европейския съюз.

Въпреки натискът на властите в София, няколко депутати от ЕНП, между които Радан Кънев, предпочетоха да съхранят съвестта си, отколкото да запазят фалшива идеологическа солидарност.

Следващата стъпка е директно обвързване на отпусканите евросредства за България с върховенството на закона и нивото на корупцията. Както не веднъж сме казвали, всеки ден престой на Бойко Методиев Борисов в изпълнителната власт носи преки загуби за България.

Хубав ден за българските граждани, лош ден за хунтата!

Проф. Велислав Минеков

Адв. Николай Хаджигенов

Арман Бабикян

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.