И БИВШАТА ПЪРВА СЕ ИЗКАЗА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/i-bivshata-parva-se-izkaza/8820 SvobodnoSlovo.eu
И БИВШАТА ПЪРВА СЕ ИЗКАЗА

Бившият Плювналиев и той се изказа за СлавитУ, с което цикълът на развяване на обществено мнение по въпроса приключи. Бивало то и бившия първи пу...ьо на републиката да не си изкаже мнението!

От него например научавам, че проектът на СлавитУ и неговите хора били в ДС и са се учили как да правят подобни проекти в .....Москва! Ай стига, бе! Ама верно! Значи, Путин изпаща дълбоко законспирирани като соросоиди руски агенти да учат в САЩ, да работят в НАТО, а след това ни ги натриса като проект на човек, който иска ЕС да стане една държава и да мразим Русия. Както, и разбира се, да имаме астронавти в НА/сра/СА!

Свят ми се зави! Такъв витиеват проект, както го представи бившата първа, дори не бях подозирала. Агенти на Москва, законспирирани като агенти на Козяк, поднесени ни от проект на Доган! Хапчетата явно не помагат!

А всъщност нещата винаги са прости! И много ясно се виждат от тези, които имат първоначалната база данни и мислят. Предложи абсурд, за да запазиш съществуващото положение. Всъщност, и това е добре. Служебното правителство, ако се изхвърлят Асен Василев, Стойчо Кацаров и министъра на образованието /дори не се сещам за името му/, може да свърши добра работа! Но все пак да не ни правят на наивни камилчета! В политиката има правила на играта и те се знаят от играчите!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.