И ОТ СРЕДАТА НА БЛАТОТО ГОРДО СТЪРЧИ ШНОРХЕЛ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/i-ot-sredata-na-blatoto-gordo-starchi-shnorhel/8592 SvobodnoSlovo.eu
И ОТ СРЕДАТА НА БЛАТОТО ГОРДО СТЪРЧИ ШНОРХЕЛ

Усещането за пошъл театър не ме напуска. Ама вие сериозно ли? Изчаках и да го чуя, принципно се доверявам на собствена преценка. Това, че не е известен, не е порок. То па другите като са известни, та какво толкова?

И оттук нататък започват въпросите. Тънката нишка на Козяк се вижда навсякъде около него. Всъщност това, че е работил за дребна фирма за бански и шнорхели /американска/, също не е чак толкова голям проблем. Въпреки, че е несериозно подобен човек да ни го предлагат.

Изгледах видеото, в което той се самопредлага за политик. Е, нЕма такава мазнотия и гънене на гръбнака. На мен, ако отида на интервю и този срещу мен не ме поглежда 10 минути след началото, ще ми кипне и ще му тегля една, преди да си тръгна. Друг е въпросът за интелекта да участваш в кастинг за политици, провеждан в шоу. Все пак политиката не е цирк, колкото и да се опитвате да я превърнете в такъв. Проблемът е в тихото и напоително мазнене на този човек.

Впрочем от всеки политик освен гръбнак, очаквам и обществена дейност. Не кастинг за политици, а да е бил на улицата до народа си, да е протестирал, да е изразявал граждански и политически позиции, па макар и на личния си профил. Това безгръбначно не видях да има позиция или мнение. Не съм го видяла и да протестира. То и какво да протестира - докато е на американска заплата ли!?!

Унизително е народът ни да получава такава подигравка в очите. Заслужаваме поне човек, който сам се уважава. И все повече си мисля, че целта не е правителство, според мен шанс с този няма, никоя сериозна политическа партия не би трябвало да подкрепя подобна гавра с държавността.

Защо не се предлагат хора, които са класа и стил и почтеност? Например защо не предложиха Янаки Стоилов, или Бойко Рашков, или например Велизар Енчев. Или някой, който поне не се гъне като червей пред тези с власт и пари? И няма връзка с Козяк, че взе да ми писва да ни правят на дебили......

Ако ние не се осъзнаем като народ и да поставим ясни цели и задачи към политиците, що получаваме от същото. С шепи тиня и срам.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.