И ЗА КАКВО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/i-za-kakvo-gi-ruchahme-zhabetata/3148 SvobodnoSlovo.eu
И ЗА КАКВО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА?

Интересна новина ми попадна днес - ще даряваме над два милиона ваксини на Иран. Още предложението не е минало през Здравна комисия, но така или иначе, доста често започнахме да даряваме. Стойността на дареното е значителна, като да напомня на електората, опакован все още с маски, че около 267, 2 милиона лева в бюджета бяха предвидени за закупуване на ваксини. И още толкова за тестове и другите мерки срещу истерията "ковид". Все пак не може да се отрече положителния ефект от войната на Путин - ковидът изчезна по магия, а медиите започнаха да се занимават с новата глобалистка дъвка.

Проблемът е, че управляващите не мислят за българите. Нулевата корупция се превърна в прогресираха "курулативна" корупция. Дават се милиони на вятъра за глупости, а българският народ продължава да руча жабетата нахалос. Имаме 267, 2 милиона в бюджета за ваксини, които даряваме на кого ли не, но българската държава няма 200 хиляди лева, за да спаси живота на малко българско ангелче в Пловдив. Имаме 50 милиона за украинците, но нямаме да помогнем на бедните българи, имаме пари да пращаме военна и друга помощ на Украйна, а нямаме пари за българската армия.

Крайно време е да осъзнаем, че българското правителство е АНТИБЪЛГАРСКО, поставено на власт от американското посолство с активното участие на Радев и соросоидите. Това правителство има една основна задача - да прокара американските интереси в България, да заличи българският народ и да ни доведе до такова скотско положение, че никой от нас повече да не е способен на съпротива. Американците унищожиха армията ни, въоъжението ни, чрез поставените от тях политици, унищожиха икономиката и селското ни стопанство, постепенно загубихме всякакъв суверенитет. А Просто Киро /и не, повече нямам никакво намерение да спазвам политическия етикет/, е еманацията на политическото безумие, васалитет и унищожение на българския народ. Все сме имали продажни глупаци в управлението, но чак такова чудо не е било. За съжаление не се научихме да разпознаваме психопатите и глупаците като ги видим. И се лъжем, и се лъжем, и вярваме в Спасители, отказвайки да дадем дължимото на разума.

И има само една възможност - обединение на целия български народ, осъзнат за цената и смисъла на това, което се случва и помитане на националните предатели оттук. Защото ако има някаква промяна, тя трябва да започне първо с Великия приватизатор в затвора, Ал Йо да копае за Родината, а настоящия ТриВолта в съда и затвора! Всичко друго ни обрича. И ще следват проект след проект, а ние ще продължаваме да се подлъгваме по красивите приказки и обещания. Промяна трябва да започне с преустановяване на влиянието на американското посолство в България и поддържане на балансирана политика със световните сили. И разбира се, без да се бутаме сами между шамарите, както правим в момента.

Българският народ е най-важното нещо. Без българи, няма България! Тук е българска земя, българска държава и българите трябва да решим как да се защитим!

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.