И защо беше нужно 2 години да се извършват от глупости до издевателства, за да се стигне до научно изследване, което потвърждава написаното в учебниците

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/i-zashto-beshe-nuzhno-2-godini-da-se-izvarshvat-ot-gluposti-do-izdevatelstva-za-da-se-stigne-do-nauchno-izsledvane-koeto-potvarzhdava-napisanoto-v-uchebnicite/5393 SvobodnoSlovo.eu
И защо беше нужно 2 години да се извършват от глупости до издевателства, за да се стигне до научно изследване, което потвърждава написаното в учебниците

 

Учени: Локдаунът по време на пандемия е вреден и трябва да се забрани

И защо беше нужно 2 години да се извършват от глупости до издевателства, за да се стигне до научно изследване, което потвърждава написаното в учебниците по епидемиология!!!

Сега етичната комисия на БЛС да потърси отговорност на всички членове на НОЩ и последващите му трансформации, особено на хирурзите, които се захванаха да управляват пандемия без познания и квалификация за това.

Освен това, сега вече е научно доказано, че са сгрешили, т.е. има безспорно експертно становище, при това подкрепено с огромен обем от доказателствен материал.

Прокуратурата да се самосезира, защото по смисъла на закона, тези политически нагаждачи би могло да бъдат разглеждани като ОПГ, която е нанесла огромна вреда върху здравето и живота на хората, както и тежки социални, икономически и финансови щети.

Антония Първанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.