Идва жестока икономическа криза заради санкциите. Подчертавам, заради санкциите, не заради Путин!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/idva-zhestoka-ikonomicheska-kriza-zaradi-sankciite-podchertavam-zaradi-sankciite-ne-zaradi-putin/4451 SvobodnoSlovo.eu
Идва жестока икономическа криза заради санкциите. Подчертавам, заради санкциите, не заради Путин!

Информацията, че са арестувани двама заместници на руската разузнавателна служба ФСБ, е изнесена от сайта Медуза, глобалистки медиен разследващ източник от ранга на Бивол в България, на Белингкат, на Белите каски. Засега потвърждение в руските медии не намирам. Не за пръв път световните тарани в медийното пространство използват подобни източници, в които новините буквално се проектират и създават, за да "информират".

Много сериозно е развитието на световното международно положение. Вчера двама души обявиха, че е започнала трета световна. Сорос и Тръмп. Това твърдение е вярно само за тези, които не желаят нищо да се промени, а искат светът да продължи да бъде в ръцете на ДД.

Отказът на Зеленски да изпълни нареждането на Нафталин да се предаде, е много сериозен факт, който ще усложни положението на Украйна. Нафталин е началник на Зеленски, говорим за неподчинение. Щом Израел иска нещо, той ще го постигне. За мен това беше моментът, който реши съдбата на клоуна. Как точно ще го махнат и то неговите хора, американците и евреите, предстои да видим.

Израел е обявил, че ще приеме преговори в Йерусалим само при условие, че ще има пробив. Това, преведено на човешки език означава, само ако Украйна започне да разбира, че трябва да приеме руските условия. Става дума за мащабна борба на дипломатическото поле. И тази борба няма нищо общо с официалното русофобски световно говорене. Тя е свързан с натиск, който се оказва върху Украйна от тези, които досега я подкрепяха.

Като се изкача над нещата, се виждат много интересни работи.

Турция е незаобиколим фактор. Дали Ердоган ще остане, също предстои да видим. Той се страхува от Путин и този страх е на лично ниво. Този страх е известен и има процеси за свалянето му организирани от американците, за които Ердоган е изключително неудобен. Турция е мост между Близкия Изток и Русия. Вероятността да отиде на стената на САЩ, е равна на нула. Освен ако не инсталират марионетка там.

Но!

Много важен процес е дълбоката промяна на Близкия Изток, която сега се изявява и предизвиква у мен процес на смълчаване от изненада. Близкият Изток, довчерашен верен съюзник на САЩ и ДД, се обръща наобратно и гледа към Москва. Абсолютният американски страж Саудитска Арабия открито обърна гръб на Байдън. Геополитическите причини са много, но аз ще изтъкна видимият сега резултат от една посята от Путин отлична междудържавна връзка, която той отглежда от години. Тази между Русия и Сауд! Само, който не е следил, само той не знае колко пъти ходи Сауд, и старият и младият в Москва, какво посрещане имаха там и какви бизнес контакти развиха. Е, това сега дава плодове и те са за Путин. Саудите са лидери на сунитския арабски свят, заедно с Турция вървят в момента с Русия. Това се счита пореден дълбок провал на САЩ и ДД в района след Афганистан. И Иран. Между другото, Сауд имат много почтително отношение към Путин на лично ниво.

Какво имаме дотук?

Израел иска примирие, Саудитска Арабия работи за Русия. Иран и Пакистан открито се обявиха против САЩ, автоматично за Русия, Иран е участник в новия голям могъщ геополитически триъгълник.

Сега за САЩ.

Продължава процесът на край на световното господство, край на ерата Бжежински-Кисинджър, край на Студената и Постстудената война. Честно казано американската дипломация е омръзнала на цял свят, вижда се, че цели държави открито я отхвърлят без страх.

Сега за Европа.

Някои говорят за нова Желязна завеса и Ламаринена завеса. Не, такива няма да има! Те ще са само за Европа. Ако продължава така, Европа ще се самоизолира. Целият останал свят ще си живее много добре, само Европа ще си направи студена ламаринена кочина. Но пък нова.

Разбирате ли?

Европа отдавна се превърна в световна периферия, каквито и завеси да издига, те вече не са световни, а строго регионални и за малкото и пространство.

ЕС загива. Идва жестока икономическа криза заради санкциите. Подчертавам, заради санкциите, не заради Путин! В нея не само ще се изядат едни други европейците, но и ще се върнат много много години назад. Вече съм сигурна, че има сили в ДД, които работят за превръщане на Европа в заден двор.

Единственият начин това да се избегне, е бърза смяна на глобалистките постсоц, Постстудената война, русофобски елити в управлението. Предвиждам жестоки бунтове и дори революции в Европа заради икономическата криза. И вируса ще иде на онова, и зелената сделка, и медицинския фашизъм и всичко. Толкова ще е сериозно! Санкциите са самоубийствени, а новата геополитическа матрица отрежда на Европа буквално заден двор. Сериозните неща вече ще стават другаде.

Източна Европа е отделен случай.

За нея ще има борба. Вътрешна и външна.

Сега най-важният за мен въпрос е ще се обърне ли Олаф Шолц срещу глобалистката си родна среда? От това ще зависи следващата крачка в света. Аз мисля, че ще се обърне. Байдън ще бъде махнат, защото той нанася непоправими щети на ДД. Ето как вътре в самото ДД нещата не стават, вече не стават!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.