ИМПИЙЧМЪНТ? ВЯРВАТЕ ЛИ СИ?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/impiychmant-vyarvate-li-si/20432 SvobodnoSlovo.eu
ИМПИЙЧМЪНТ? ВЯРВАТЕ ЛИ СИ?

Гербавите открито започнаха да говорят за импийчмънт /явно толкова са се поамериканчили, че не знаят българският израз/ на Президента. Сигурно не виждат друг начин да се справят с него, а страхът е обзел цялата шайка.

Още повече се изнервят от подкрепата на народа за Президента Радев. Доста по-сериозна от тази на Баце в най-добрите му години....Затова и атаките следват една след друга, като се цели внушението, че Президентът нарушава Конституцията и действа срещу интересите на ЕС и НАТО /за интересите на България явно на гербавите не им пука/.

Цялата черна ПР атака е насочена към това - предварително дискредитиране на Президента, за да се подготви почвата за евентуално обвинение в нарушение на Конституцията или държавна измяна. Затова и толкова често наблягат, че нямал правомощия за това, нямал правомощия за онова....

И вероятно очакват САЩ незабавно да ги подкрепят в едно такова обвинение и отстраняване на законно избрания Президент. Може пък и затова Цецку постоянно да виси там последните месеци, да уговаря евентуална подкрепа. Защото никой не се съмнява, че това няма да мине лесно.

И както казах, дойде време разделно, когато българите трябва да решим кого да подкрепим и дали да защитаваме българските или евроатлантическите интереси. Защото нещо не съвпадат напоследък.

А едно обвинение срещу Президента ще бъде последната грешка на гербавите. Защото народът му вярва. Май само на него от цялата политическа пасмина. И е достоен да е начело на българите.

И без това хората вече са на предела на търпението си. Не ги предизвиквайте. Дори с подобни публикации....защото вече ни писна. От вас, от шайката, от Баце и Цецку, от копчетата ви за ръкавели на чужди разузнавателни служби, от масонските ви жестове и от потупванията по главата от чужди господари!

НЕ СМЕЙТЕ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.