Интересно ми е на какво основание Министър Ганчовска и Кирил Петков подкрепят Украйна и въвличат България в този конфликт

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/interesno-mi-e-na-kakvo-osnovanie-ministar-ganchovska-i-kiril-petkov-podkrepyat-ukrayna-i-vavlichat-balgariya-v-tozi-konflikt/5022 SvobodnoSlovo.eu
Интересно ми е на какво основание Министър Ганчовска и Кирил Петков подкрепят Украйна и въвличат България в този конфликт

Интересно ми е на какво основание Министър Ганчовска и Кирил Петков подкрепят Украйна и въвличат България в този конфликт. Народът не подкрепя подобна позиция, дори голяма част от политиците също не я подкрепят. А с мизерната подкрепа, която имат от всички гласоподаватели, подобна наглост е необяснима.

Гафовете във външната политика добиха нечувани размери и измерения. Породени от незнание, самовлюбеност и арогантност. Заедно с твърдата убеденост, че толкова сложни проблеми имат просто решение и Просто Киро може ей ся да го намери.

Ганчовска доста ми прилича на британската си колега. Някак си секретарската същност и разсъждение си личат. Което е доста жалко, защото ставаме за смях. А скоро ще ни въвлече и във война, от зор да се докаже на Козяк.

Изумително е, защото в България има и страхотни дипломати, политолози, експерти. Макар и не сред политиците. Поне ги питайте! Приличате на деца в атомна електроцентрала, които се радват на светещите копчета и си играят на господари на света. Само, че помнете - Вашите грешки ще ги плащаме ние!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.