Какъв предприемач си ти, Лъжльо?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kakav-predpriemach-si-ti-lazhlyo/8581 SvobodnoSlovo.eu
Какъв предприемач си ти, Лъжльо?

В "Панорама":

С какво Ваше постижение в бизнеса бихте се похвалили?

- Фактът, че една американска фирма установи своя офис в България.

Вероятно човек ще си помисли, че Той има някаква заслуга за това. Сякаш Финис Юръп ООД е дошла тук, благодарение на него (нали търсим лични заслуги?). Само че фирмата е регистрирана в България през 2010, а той е започнал работа в нея през 2012.

"Аз съм предприемач!".

Господинът не е никакъв предприемач, а работи на заплата. Фирмата е американска и той е просто наемен работник в нея. Отговаря за 14 човека общо - това са огромният брой работни места, отворени от "голямата американска компания", продаваща шнорхели и плавници онлайн. Аз съм имала 16 работници - готова съм за премиер, не ли? Големият предприемач никога не е имал фирма. НИ-КО-ГА! Какъв предприемач си ти, лъжльо?!

Оттук нататък народът ще спре да бяга през Терминал 2. Вече ще се изнасяме по морски път. Шнорхелите и плавниците ще се осигуряват от новия премиер.

Даниела Пенкова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.