"Какво искате ? СВОБОДА!! Кога я искате ? СЕГА !!" За трети пореден път Лондончани доказаха, че мислят с перспектива и ще се борят за свободата си!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kakvo-iskate-svoboda-koga-ya-iskate-sega-za-treti-poreden-pat-londonchani-dokazaha-che-mislyat-s-perspektiva-i-shte-se-boryat-za-svobodata-si/9828 SvobodnoSlovo.eu
"Какво искате ? СВОБОДА!! Кога я искате ? СЕГА !!"   За трети пореден път Лондончани доказаха, че мислят с перспектива и ще се борят за свободата си!

"Какво искате ? СВОБОДА!!

Кога я искате ? СЕГА !!"

,

За трети пореден път Лондончани доказаха, че мислят с перспектива и ще се борят за свободата си!! Протеста отново беше мащабен, като всеки беше подготвил плакати, банери и лепенки, с които облепваха всичко по пътя си!

,

На голямото събитие присъстваха Дейвид Айк и Кейт Шимарани (медицинска сестра- активист, с много публикации против измамата Ковид в Интернет пространството). Протеста премина през парламента и завърши пред сградата на ВВС, където хората скандираха "Лъжци".

,

До този момент BBC не са отразили нито един от трите най-големи протеста, правени някога в Лондон!

Браво Лондон!!! Вдъхваш надежда за живот! 🔥♥️

,

Днес една от най-подкупните медии, бълваща пропаганда - BBC, беше заплюта публично от всички присъстващи, които скандираха: " SHAME ON YOU " и "LIARS" !!!

Може да бъде изображение с 1 човек, standing, тълпа и на открито

След, като трети пореден път BBC не отрази най-големият протест правен някога в Лондон (против измамата Ковид), организаторите решиха този път да спрат пред централната им сграда!

БРАВО!! Точно така се прави с продажните медии 👏👏👏

Личен архив: Лондон/ 15.05.2021г

,

Ива Иватта

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора, на открито и тълпа

Може да бъде изображение с един или повече хора, изправени хора и на открито

Може да бъде изображение с един или повече хора, people walking, изправени хора, тълпа и на открито

Може да бъде изображение с 1 човек, standing, дърво и на открито

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора, на открито и текст, който гласи 'HAD ENOUGH OF THE GOVERNMENT'S LIES? IT ALL STOPS WHEN WE SAY NO!'

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.