Калинки, сър, жалки калинки.. ПЛАМЕН НИКОЛОВ ДЕМОНСТРИРА И ДРУГО МЕНТЕ (има и следващи)

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kalinki-sar-zhalki-kalinki-plamen-nikolov-demonstrira-i-drugo-mente-ima-i-sledvashti/8492 SvobodnoSlovo.eu
Калинки, сър, жалки калинки.. ПЛАМЕН НИКОЛОВ ДЕМОНСТРИРА И ДРУГО МЕНТЕ (има и следващи)

2 част

Калинки, сър, жалки калинки..

ПЛАМЕН НИКОЛОВ ДЕМОНСТРИРА И ДРУГО МЕНТЕ

(има и следващи)

Мислите ли, че може да се сложи печат на държавно учреждение – в случая училище СОУ „Йоан Екзарх” в Шумен, както и на държавна институция за зрелостен изпит върху диплома, в която не е посочено нито училището, нито къде се намира?

.

Това училище, което се идентифицира само според печата (горе вляво) според министерска заповед (април 2000 г.) е НОВОСЪЗДАДЕНО.

И тогава – през 2000 г. е получило своето име.

И не само име е получило тогава, а и печат със своето название, който е официален държавен удостоверителен документ (и финансов, ако се наложи - и съдебен).

Това училище е НОВОСЪЗДАДЕНО тогава, наименувано е тогава и е получило печат тогава, когато кандидат-премиерът е бил на 23 години.

А когато през 1996 г. е завършил средното си образование, нито е имало такова училище, нито печат с такова название.

Сайтът на училището лъже ли според вас (линк)?

http://www.hg-shumen.com/istoriq.htm

(Скрийншота, който давам, е от заглавната интернетстраница, след като се чукне на раздел история.)

.

Фалшива ли е дипломата, след като на данните в нея за кандидата пише – роден в Горна Оряховица, област Ловешка? Горна Оряховица винаги е била област Великотърновска!

(по права линия от резервата Царевец до Горна Оряховица са 4 км и 300 метра)

.

На идиотите, които ще продължат да оспорват, ще им кажа – ама вие настина сте идиоти, щом ви се подиграват съвсем открито и не можете да го проумеете.

На троловете нищо няма да им кажа, но за разлика от други пъти ще ги блокирам и изтрия коментарите им, ако не измислят нещо умно – ама поне малко умно като възражение.

Григор Лилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.