Караканов и Симеонов са вредни. Ама много вредни

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/karakanov-i-simeonov-sa-vredni-ama-mnogo-vredni/11927 SvobodnoSlovo.eu
Караканов и Симеонов са вредни. Ама много вредни

Слушах и гледах патриот Каракачанов в "Панорама". Днес през деня четох и гледах неговият коалиционен ортак патриот Симеонов, чиято снимка ще ви спестя.

Наистина не знам и нямам никаква идея от кого и от какво ни пазят тези двамата - от агресивни джендъри ли, от Северна Македония ли, или пък ни вардят от сънародниците ни, които са извън пределите на #територията.

Караканов и Симеонов са вредни. Ама много вредни. Защото правят нещо абсолютно ужасно - променят значението на думата "патриотизъм". Променят по отвратителен начин представата за това какво е да си патриот.

Да си патриот е нещо, базирано на гордостта, не на омразата. Да си патриот означава да си достоен и широко скроен, а не затворен в тесните си граници. И да си патриот е точно обратното на Каракачанов и Симеонов.

С "политиките" си, с регориката си тези двамата налагат патриотизъм за аматьори. Пълна имитация на истинското родолюбие.

Мартин Димитров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.