КОГАТО КОКАЛЪТ ПРЕЧИ ДА СЕ ВИДИ МОРАЛА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kogato-kokalat-prechi-da-se-vidi-morala/21450 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО КОКАЛЪТ ПРЕЧИ ДА СЕ ВИДИ МОРАЛА

Така наречените „патриоти“ като един се втурнаха да защитават един от лидерите си Валери Симеонов. И правилно – току-виж се наложи да подаде оставка, а тогава къде отива келепира?

Патриотите направиха от патриотизма търговия. С една единствена цел – да докопат кокалът във властта, да седнат и те на трапезата, па макар и за огризките. Мечтата на българския патриотар….

Дотолкова се самозабравиха в лакомията си, че нищо човешко не им остана. По-срамна и нагла коалиция и политици скоро не е имало в българската политика. Съчетани с потресаващата липса на морал и интелект.

Да си припомним някои неща от предизборната кампания на коалицията – пенсии минимум 300 лева, намаляване на възрастта за пенсиониране, намаляване на ДДС за лекарства, учебници, книги, спиране на помощите за повече от три деца, справедлива социална политика, достъпно здравеопазване в малките населени места, намаляване на съдебните такси…..

КРАСИВО, ПАТРИОТИЧНО И ЛЪЖЛИВО!

А българите, поне някои българи се подлъгаха. Подлъгаха се тези, които честно вярваха в намеренията на банда политически авантюристи, че искат да направят нещо за България. Без да забелязват скудоумието в думите им, високопарните речи без смислена логика. Дайте да дадем – винаги се усъмнявам при подобни неща. Казвам проблем, казваш – ще направим, но кажи и как. Такова нещо при тях няма. Див, див популизъм….

Патриотите вече показаха истинското си озверяло от алчност лице – посегнаха на майките, на децата…

ПАТРИОТИЗЪМ ЗА ПРОДАН. ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСТОВЕ И ПАРИ!

И да попитам горещите защитници на Симеонов, които ще правят контрапротести в него защита – някакво елементарно чувство за срам и морал поне не ви ли е останало? ЗАЩО НЕ ПОПИТАТЕ РАДЕТЕЛЯТ ЗА ЧИСТА РАСА КАК Е ГЛАСУВАЛ ЗА РЕШЕНИЕТО ЗА 45 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ДУПКАТА НА ГЕРГОВ??? ИЛИ ТОВА Е ЗАБРАНЕНА ТЕМА ЗА ОБСЪЖДАНЕ? ПАТРИОТИЧНА?!? КАК ГЛАСУВАХА ЗА ПРОМЕНИТЕ В АПК, ВДИГАЩИ В ДЕСЕТКИ ПЪТИ СЪДЕБНИТЕ ТАКСИ?

Май избирателите им и членовете на партиите им ги хвана амнезията! И точно заради тази амнезия на избирателите си избираме винаги боклуци за управляващи. Защото трябва да се търси сметка. Изборите са търговия – политиците ни обещават някаква престация, заради която ние им даваме гласа си, но те ни я дължат. И ако не я дадат, повече гласове не само не трябва да видят, но и напълно да бъдат изхвърлени от политиката!

ПОЛИТИКАТА Е МНОГО МРЪСНА РАБОТА, ТОЧНО ЗАТОВА В НЕЯ ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ МОРАЛ И ЧИСТИ ХОРА!

Защо не попитате ВАШИТЕ ДЕПУТАТИ – „ПАТРИОТИ“, защо вместо да се борят за намаляване на пенсионната възраст, увеличаване на пенсиите и достъпно здравеопазване, се борят за обществени поръчки и постове?

Защо не попитате ВАШИТЕ ДЕПУТАТИ как ще са гласували за увеличаване на осигурителния праг и по-високите осигуровки – срещу същото, ставащо все по-лошо качество на здравеопазването?

И всъщност какво от предизборната си кампания са свършили?

Освен със скандали, патриотите не ги запомнихме с нищо друго….и с липсата на морал и човечност. НАПРАВИХА ДУМАТА „ПАТРИОТ“ СРАМНА!

И мен ме е срам от тях, и ме е яд, защото познавам много хора от партиите в коалицията, които са истински родолюбиви българи. ТРОЙНИТЕ ПАТРИОТИ ПРЕДАДОХА И ТЯХ – И ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, И ЧЛЕНОВЕТЕ СИ!

Сега ги карат да ходят да защитават един човек с тежки морални и духовни увреждания!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?

ПРОДАДОХТЕ И ОСРЕБРИХТЕ ПАТРИОТИЗМА СИ. САМО ЧЕ ТОЙ НЕ Е ВАШ, ТОЙ Е НА ХОРАТА, КОИТО ВИ ПОВЯРВАХА И ГЛАСУВАХА ЗА ВАС. КАК ЩЕ ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ В ОЧИТЕ? ИЛИ СПАЗМАТИЧНОТО ВИ ВКОПЧВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА Е ЗАРАДИ УБЕДЕНОСТТА ВИ, ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ ВЪВ ВЛАСТТА???

Кокалът и трапезата за вас са много по-важни от България!

И пак да ви напомня за старите традиции на ВМРО относно предателите….и за това ще дойде време!

Защото утре, когато не сте във властта и излезете на улицата, какво ще правите? Ще посмеете ли?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.