КОЙТО КОПАЕ КОВИД ДРУГИМУ.....

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/koyto-kopae-kovid-drugimu/13116 SvobodnoSlovo.eu
КОЙТО КОПАЕ КОВИД ДРУГИМУ.....

Най-накрая открихме нещо положително в Онуй - положителен тест за ковидясване. И сега тъна в дилема - дали да се моля да се отървем, или пък да оцелее до съд и затвор. Той трябва да свърши при бай Ставри, но пък дори в затвора да попадне на хора, пак няма да стане човек.

Отплесвам се и в размишлления дали са го хванали вуду-ритуалите или клетвите на всички българи по негов адрес и по адрес на цялата му рода до девето коляно. Или безотговорно не се е изолирал, след като е знаел, че е бил до заразени. Колко хубаво се потвърждава поговорката, че който копае ковид другиму, сам го пипва! Да напомня ли, че Президентът, който е с два отрицателни теста, беше върна от посещението в Естония, а Борисов, който е заразен, джиткаше с Мустафата в Граф Игнатиево!?! И колко ли народ е изпоназаразил!?!

Разбира се, това може и да е ПР акция. Да го съжалим и да го оставим да си краде още. Но пък нищо не пречи да се надяваме....Май Бог, като вижда, че не можем да се справим с мутрите, започва да си ги прибира.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.