Мога само да поздравя Бойко Рашков за позицията и начина по който се държи

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/moga-samo-da-pozdravya-boyko-rashkov-za-poziciyata-i-nachina-po-koyto-se-darzhi/9777 SvobodnoSlovo.eu
Мога само да поздравя Бойко Рашков за позицията и начина по който се държи

Мога само да поздравя Бойко Рашков за позицията и начина по който се държи.

Опитите за дискредитирацията му с минали грехове са класика от жанра. Но те нямат никакво значение, като той свърши своята работа. Колкото по-надълбоко се бърка, толкова повече съпротивата ще става по-яростна.

Няма как ако се бръкне в ДАНС и ДАР да не реагират с показни престъпления, за да демонстрират неспособността на новите да овладеят престъпността.

Действително министърът няма изгода от това да казва кой журналист да се уволнява или не, защото не е негова работа. Но той има правото да избира къде да се явява. И не само той, но и неговите колеги от правителството.

Разберете, тези мисирки и медии за уязвими само и единствено ако в сутрешните блокове няма министри от служебното правителство или представители на партиите н апротеста. Примерно само Йордан Цонев говори сутринта по ББР.

Тезата, че зрителите няма да видят другата позиция е само наполовина вярна. По-вероятно е зрителите да потърсят други източници на информация и да мигрират като интерес от БНТ, Нова ТВ и БТВ. Загубят ли зрители, губят и реклама и тогава щат не щат Хикимяновци заминават.

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.