МОРАЛЪТ, ГОСПОЖО!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/moralat-gospozho/20158 SvobodnoSlovo.eu
МОРАЛЪТ, ГОСПОЖО!

Не мога да проумея наглостта на някои хора. Които от дълги години са в политиката. И като завършек на вчерашните ми и днешни размисли относно възпитанието и образованието в политиката, окончателно потвърждават мнението ми, че именно защото е мръсна работа, в политиката трябва да влизат само чисти и морални хора.

Ленче-Кремче, с влязла в сила присъда за КРАЖБА и то в чужда държава, има очи почти всекидневно да се появява пред очите на хората и да дава наставления, обикновено свързани с неистови напъни да убеди всички, че НАТО трябва да се разположи като жаба в гьол в Черно море. И повече, повече, повече бази….Не знам дали женицата в тази критична възраст желае да оплаква око в повече военни на Територията, но все пак!

Не може и НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА хора със съмнителен личен морал да участват в политиката. А количествено вече много такива се натрупаха, което води и до качествено изменение на политическата каста. Политическата върхушка се превърна в неморална и престъпна шайка.

И ако въпросната госпожа не се усеща, че не е редно една крадла да решава и да предлага разполагане на чужди военни бази в България и да ни въвлича във военни действия, то поне тези около нея трябва да я спрат. Защото липсата на морал убива всички ни. Буквално. И е въпрос на време, кога някой ненормален некадърник ще изтърве или направи нещо, с което да ни въвлече и във военен или друг конфликт. Защото за разлика от България, в която сме свикнали със скудоумието на политиците ни, по света трудно се възприемат подобни порядки! А подигравките и резилът са бонуси!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.