НА ЗЛОТО ШАНС НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/na-zloto-shans-ne-tryabva-da-se-dava/3595 SvobodnoSlovo.eu
НА ЗЛОТО ШАНС НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА

Малките змийчета стават големи отровни змии. Спяхме, когато от Брюксел започнаха да ни подменят историята. Спяхме, когато ни наложиха прайдовете пред очите на децата ни. Спяхме, когато продажницата Кунева съсипа България с договора за присъединяване към ЕС. Спяхме, когато избиха животните ни. Спяхме, когато ликвидираха селското ни стопанство и го поставиха в пълна зависимост от европейските субсидии. Спяхме, когато нарязаха ракетите и танковете ни. Спяхме, когато всичко изв!??ено започна да се налага като нормално. Спяхме, когато Меркел покани "гости" отвсякъде да ги издържаме.

Сега змията вече е голяма, опасна и смъртоносно отровна. Днес змията ни налага война, налага ни отново нацизма, налага ни отказ от мислене, налага ни цензура и терор. Днес змията ни налага да приемаме за нормално горенето на хора и убийствата на деца, налага ни да приемаме един дрогиран шут да диктува политиката на света. Днес змията е решила повече да няма истина за нас. Днес змията е решила нашето унищожение. Днес змията вече е пораснала, хранена от нашето търпение, толерантност и глупава доброта.

В джунглата, толерантността убива!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.