Нарциса Борисов да каже за детето и жената, стига е ревал само за себе си

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/narcisa-borisov-da-kazhe-za-deteto-i-zhenata-stiga-e-reval-samo-za-sebe-si/5102 SvobodnoSlovo.eu
Нарциса Борисов да каже за детето и жената, стига е ревал само за себе си

Мачото е мъжът-герой, възпят от фолка. Мачизмът е изява на мъжкия характер, който е призван да доминира над останалите, включително сексуално, дори чрез насилие. В същото време е комплексиран от Кастрационния комплекс, описан от Фройд. Борисов е ярък пример за тази теория.

Той обича да позира с внуците и дъщеря си, за да внуши какъв добър баща и дядо е. Непрекъснато се кръсти в църкви, манастири и целува ръце на този или онзи игумен и свещеник, за да повярваме, че е и примерен християнин. Фалшът е очевиден, но опитите продължават.

По темата „Барселонагейт“ Борисов говори само за себе си, защитава само себе си. Нямал къща в Испания, а само в Банкя, не е пращал милиони и прочие. Егоизмът е взел връх, заради страха от разкритие на тайни, които той е вярвал, че ще останат скрити завинаги.

Не чухме нито веднъж бившият премиер да изрази съжаление или съчувствие към младата жена, разпъвана на кръст, нито за това, че заедно с детето ту са в къщата, ту ги откарват тайно някъде другаде, ту има бутиков магазин, а утре вече няма такъв. Омъжват я за човек по-възрастен от баща й, после я развеждат… Медиите не й спестяват нищо, а Борисов и защитниците му тя сякаш не съществува.

Какво преживява тази майка, попаднала в скандал, който не спира и не спира? Доброволно ли е участието й в съмнителните схеми с превъртане на милиони от различни лица, някои от които разследвани за престъпления? Как се чувстват тя, детето и нейните родители, вкарани в капан от безскрупулни играчи, политици и тайни служби? Не са ли нарушени правата на детето, а и на майката по някакъв начин? От кого? И въобще как попада в този злополучен сериал а ла Боливуд?

От ГЕРБ бранят своя партиен вожд като свещен граал, но не го питат, каква е връзката с Борислава и дъщеричката й. Защото такава има.

Да предположим, че Борисов или някой друг, е осигурил средства на някогашната Мис Бикини за дълъг период от време. Използването на тези пари обаче става все по-трудно: жената е не само под прожекторите на общественото внимание, но и във фокуса на служби и институции. Дали е в Гърция, Испания или другаде, тя никога няма да има свободата и спокойствието да живее живота си така, както би искала. Тези, които са й определяли поведението до днес, ще продължат под една или друга форма да го правят и в бъдеще. За нея ли се отнасят думите на Борисов, казани преди доста време, че има една жена, с която той ще заживее, когато вече не е премиер? Или е бил поредният му блъф пред мисирките с микрофони?

И стигаме до морала. Защо Борисов и бранещите го говорят и страдат само за неговия имидж, име и кариера? Защо не защитиха по някакъв начин Борислава и детето? И не е ли по-важно отношението на боса им към този проблем, а не само да отрича намесването на името му в скандала?

Но такъв е Той: влюбен в себе си, недосегаем доскоро и смъртно уплашен, че тайната му ще го направи уязвим. Страховете му се сбъдват…

А дали случаят с Борислава е единствен? Слухове описват и други остросюжетни истории по женската част с главен герой бившият премиер. Един от най-популярните е за негова връзка с любимата на негов близък приятел. Дори се твърди, че едно от децата й е негово, както и, че именно тя е онази Мата Хари, която засне чекмеджето с пачките, златото и пищова в спалнята на премиерската резиденция. Като отмъщение.

Причудливи легенди се разказват за сексуалните мераци и „подвизи“ на Бойко Борисов. Темата бе засегната и в записите по скандала „Яневагейт“, в които за мераците на Борисов говори тогавашната шефка на СГС Владимира Янева.

Рано или късно скандали от типа „Барселонагейт“ и Мата Хари са неизбежни, те са като циреи на всеки диктаторски задник.

Сатрапите смятат, че жените са длъжни да лягат с тях и няколко скъпи подаръци или придобивки след това са достатъчна награда за мълчанието им. Те рядко се интересуват от мнението и чувствата на другата страна.

Не очакваме Борисов и защитниците му да заговорят за тези неща. Няма ги във възпитанието им. За морал да не говорим.

Което ги превръща в подли съучастници.

Витали Роник

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.