Не познавам Пламен Николов. Беше желателно да се знае името му от по-рано

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ne-poznavam-plamen-nikolov-beshe-zhelatelno-da-se-znae-imeto-mu-ot-po-rano/8597 SvobodnoSlovo.eu
Не познавам Пламен Николов. Беше желателно да се знае името му от по-рано

Не познавам Пламен Николов. Беше желателно да се знае името му от по-рано и попитахме днес на срещата с ИТН, но не ни беше казано. Беше ясно, че кандидатът им за премиер не беше този, който отиде да получи мандата.

Разговорът беше „бихте ли подкрепили този премиер“, а отговорът беше „не“. Става дума за Петър Илиев. Попитаха, дали бихме подкрепили кандидатура подобна на Петър Илиев. Ние преценихме, че не е достатъчно подходящ. Сега тепърва ще обсъждаме новия кандидат за премиер.

Шанс, за да има сформиране правителство след връчване на първия мандат според мен има. Това, което ние искам обаче е обединение около приоритети.

Те държат на нашата подкрепа и ние сме склонни да я дадем, но не просто така.

Нямаме конкретни искания, но темата кой не би следвало да командва в кабинета стои. Политиките са на първо място – какво ще правим, как ще го правим и естествено кой ще го прави.

Николай Хаджигенов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.