НЕБЛАГОДАРНОСТТА Е ТЕЖЪК ГРЯХ. ПОДЛОСТТА - ОЩЕ ПОВЕЧЕ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/neblagodarnostta-e-tezhak-gryah-podlostta-oshte-poveche/13375 SvobodnoSlovo.eu
НЕБЛАГОДАРНОСТТА Е ТЕЖЪК ГРЯХ. ПОДЛОСТТА - ОЩЕ ПОВЕЧЕ

Никога не съм харесвала Елена Йончева, заради което и преди година влязох в спорове с мои познати и приятели от БСП, които яростно я защитаваха. Честно казано, жена, която толкова години е изтърпяла да живее със СерГейчо, няма как да е читава. Но си мислих, че просто няма да е вредна.

Днес адашката показва истинското си лице. Нинова я наложи като водач на листата въпреки съпротивата на някои от БСП. Нинова стоеше до нея и я подкрепяше и на практика я направи евродепутат с прилична заплата. Ленчето обаче се врътна като околовръстна шафрантия и започна да плюе там, от където са я издигнали и са й осигурили поста.

Не е почтено. Не е възпитано. Не е честно. Още повече, че след като минаха евроизборите, Йончева не си показа физиономията няколко месеца, въпреки проблемите в България и надеждата на хората, че тя ще направи нещо или поне ще вземе отношение към проблемите им.

Българите имаме една хубава поговорка по този случай: "Изтъка си сукното, ритна кросното!". Кой разбрал-разбрал! Затова почтеността и миналото трябва да са чисти и безспорни. На тези, на които разчитаме да работят за България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.