Нека обясня на по-глупавите, дето са решили да гласуват за Баце, щото им дал 50 лева

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/neka-obyasnya-na-po-glupavite-deto-sa-reshili-da-glasuvat-za-bace-shtoto-im-dal-50-leva/11352 SvobodnoSlovo.eu
Нека обясня на по-глупавите, дето са решили да гласуват за Баце, щото им дал 50 лева

Нека обясня на по-глупавите, дето са решили да гласуват за Баце, щото им дал 50 лева или им асфалтирал отклонението до махалата:

ДЪРЖАВАТА ТОВА СТЕ ВИЕ. Парите не ви ги дава Баце, щото не са негови, а са ваши - бюджетът се формира от вашите данъци и пенсионни вноски.

Асфалтирането на отбивката за ваше село не е благодеяние, а е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА. Политиците не притежават държавата, защото тя е на народа. Народът само ги избира, за да я управляват от негово име. Дигнете главите и се дръжте като суверен, демек като "собственици" на тази държава, а не като лично стадо на Баце.

Утре Баце няма да го има /ще изгуби изборите или някой ще го свитне/, а България и нейният народ ще продължи да ги има.

Отговорността на народа е да избира свестни управници, а не крадци и лъжци, дето раздават по 50 лв., а милиардите ги слагат в джоба си.

Схванете това, тъпанари, ако не искате до края на дните си да пошляпвате в калните си кочини, а след вас децата и внуците ви /ако отдавна не са емигрирали/.

Emil Vasilev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.