НИКОЙ НЕ ВИ Е КАНИЛ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nikoy-ne-vi-e-kanil/13172 SvobodnoSlovo.eu
НИКОЙ НЕ ВИ Е КАНИЛ!

Краварите са решили да дислоцират войските си от Германия, като на България се била паднала честта да приеме солидна бройка от тях. В момента в Германия има 65 000 американски войници /какви точно американски интереси защитават, не е ясно, но пък колониалната им политика и агресията са пословични/. Сега щели да ги разместят из другите колонии, сред които и България.

Съгласно Конституцията, Народното събрание трябва да даде разрешение за пребиваване на ЧУЖДИ войски на българска територия. А американските са чужди, по-чужди няма накъде! Не стига, че съвсем БЕЗПЛАТНО ни използват базите и не знаем какво става в тях, а сега и ни натрисат войниците си.

Мустафата все пак се среща с Онуй. Парите и интересите демокрация не познават. Нито дори съчувствие към българския народ, подложен на унищожение от едни престъпници. Днес бяха на Граф Игнатиево. Каракачанката беше в САЩ да договаря нови самолети и бойна техника. А сега ще ни натресат и чужда армия на българска земя!

Докога национални предатели ще определят бъдещето ни. Българският народ не е канил чужда армия на земята си. И тия не ни трябват. Да се измитат заедно с базите и таралясниците си. Ние не сме и няма да станем преден фронт на краварските интереси и агресия!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.