НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ЕВРОЗОНАТА!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nikoy-ne-vi-iska-evrozonata/17262 SvobodnoSlovo.eu
НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ЕВРОЗОНАТА!

Управляващите се правят на все недоразбрали. Най-вече какво искат българите. Ние не искаме в еврозоната. Не искаме българският лев да остане в историята и да минем към еврото. Това е окончателен отказ от държавен суверенитет.

Какво не разбрахте от подписката на "Възраждане" срещу еврото. Какво не разбрахте от многобройните анализи на икономисти /учили такива, а не като вашите калинки/. 

Сега ще пипате и валутният борд и курса на еврото. А ей така, през празните ви глави да минава мисълта какво става със стотиците хиляди кредити в евро? Какво ще стане и с без това нестабилната българска икономика и бизнес? Как ще се увеличат цените?

Не, просто по горните ви етажи на телата няма никой. Само ехо, което кънти. Кристалинка /или Сталинка, както й е рожденото име/, затова ли се домъкна тук? 

Вече дори не ни оставяте илюзията, че се вслушвате в мнението на народа. Правите, каквото си поискате, за да печелите още, и още, и още пари. На наш гръб. Само надменно ни уведомявате какви решения сте взели за нашето бъдеще.

Великобритания се измъква от този сатанистки съюз, вие зорлем ни тикате по-навътре в блатото му. 

Не на еврото и еврозоната. Българите си имаме валута - български лев! Който преди да налазите в политиката, беше обезпечен с всички златни активи на БНБ. Сега вече този надпис го няма. А всъщност къде ни е златният резерв? И дали точно в него не е ключът от бараката за какво сте се затръшкали за чакалнята, коридора и антрето на еврозоната?

Националното предателство при вас достига непознати в историята на България върхове! Спрете се, защото възмездието ще бъде страшно!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.