Нямам никакво съмнение в истинността в думите на Илчовски, заради истеричната и агресивна реакция на депутатите от ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nyamam-nikakvo-samnenie-v-istinnostta-v-dumite-na-ilchovski-zaradi-isterichnata-i-agresivna-reakciya-na-deputatite-ot-gerb/10015 SvobodnoSlovo.eu
Нямам никакво съмнение в истинността в думите на Илчовски, заради истеричната и агресивна реакция на депутатите от ГЕРБ

Нямам никакво съмнение в истинността в думите на Илчовски, заради истеричната и агресивна реакция на депутатите от ГЕРБ. Целта им не беше да защитят Борисов, а да заглушат бизнесмена на всяка цена.

В разказа му има зловещи разкрития и те не се отнасят само за “Мата Хари”. Много по-ужасяващо е, че министерствата в България са на подчинение на волята на мутри, облекли се в сака на бизнесмени; че републиката е разпарчетосана на феодални губернии; че премиерът назидава подчинение с видеа съдържащи насилие над бизнесмени в затворите и пр.

Как да приемем присъдата-признание, че нацията ни е тровена години с най-некачествената храна, но на най-висока цена?

Как продължаваме след осъзнаването на факта, че не сме граждани на републиката, а феодална собственост?

България не е похитена уважаеми, тя е иззета и ние формално присъстваме по милостта на безчинстващи феодали!

Убеден съм, че ще излизат много по ужасяващи истини за налагания тероризъм към народа от безпардонни родни велможи.

Надявам се, че народът още може да надига глава. Това усилие се постига не с мускули, а с чест и доблест. Дано тези качества не са останали като описание в тълковния речник, а да са скрити сили в гените ни.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.