ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ОНУЙ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/obrashtenie-kam-onuy/13080 SvobodnoSlovo.eu
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ОНУЙ

Не здравей, Мутро, бащице на дебилите. Тъй като, въпреки всеобщото отвращение на здравомислещите хора от теб, настояваш да ни се натрапваш постоянно , да ти привлека вниманието върху някои и други неща, които явно минават като влак на БДЖ през горните ти етажи и излизат през ушите, без да оставят следа във вакуума, който наричаш мозък:

Ти си ходещ политически труп, който разнася воня на страх и простотия из цяла Европа. Срам ме е от теб. Срам ме е, че хилядолетната ни държава се управлява от човек, на когото нормален човек и овца не би поверил.

Целият свят знае за чекмеджетата с евро и кюлчета, за корупцията, наглостта и престъпленията срещу народа ти.

Твърдиш, че българите те обичат, и даже гербоиди и недоуважени лелки ще се палят, ако подадеш оставка. Как си обясняваш тогава това, че 76 % от българите не одобряват правителството, а всеки втори иска да те види като торта на масата - студен и със свещи?

Всички знаем кой те поддържа. И че трябва да си изпълниш поръчката, защото иначе глави ще хвърчат. Но на нас ни писна. Писна ни от корупция, некадърност, наглост и безочие.

Писна ни да ни правиш на овце и да смяташ, че ще ти се размине безнаказано! Писна ни да ни правиш на м....и с тъпите си селски номера!

Ти не си достоен да се обръщаш към народа си.

Ти си национален предател. От тези, за които трябва името им да бъде изтрито завинаги от историята и паметта на народа ни.

Затова се скривай в зайчарника и си налягай маските и парцалите. И подавай оставка, защото не само възложителите на поръчката са ти вдигнали мерника!!!

Ти смяташ, че сме овце. И когато усетиш яростта на предадените от теб, ще разбереш истината за българския народ и дух!

Бойко, НИЕ ЧАКАМЕ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.