ОПОЗИЦИЯ НЯМА! ЯВНО НЯМА И ДА ИМА!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/opoziciya-nyama-yavno-nyama-i-da-ima/15713 SvobodnoSlovo.eu
ОПОЗИЦИЯ НЯМА! ЯВНО НЯМА И ДА ИМА!

В първоначалния законопроект на Закона за допълнение и изменение на Закона за здравето се предвиждаше заповедите да се обнародват в Държавен вестник. Явно в последния момент е решено пак да са си на сайта. Пълното безумие някакъв сайт на министерство да обявява задължително лечение и изолация и ограничаване на основни граждански права не подлежи на обяснение! Опозиция явно нямаме. Дори да се обжалват тези заповеди, сроковете в съда са такива, че делото ще се реши вероятно половин или една година след подаване на жалбата, което на ПРАКТИКА Е ОТКАЗ ОТ ПРАВОСЪДИЕ!

Ако е закон, има ясни правила как се издава, обнародва и оспорва. Тези заповеди при жалба могат с малко да се променят или изменят и това означава, че делото ще се прекрати. И така могат да ни правят на парапитеци, докогато си поискат. Ще скачаме през горящи обръчи и ще слагаме намордници во веки веков. Заслужаваме си го! Мълчанието на овцете води само до КЛАНИЦА!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.