Освен еврофондовете ние сме най-големия източник на доходи за мутрите от властта

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/osven-evrofondovete-nie-sme-nay-golemiya-iztochnik-na-dohodi-za-mutrite-ot-vlastta/21968 SvobodnoSlovo.eu
Освен еврофондовете ние сме най-големия източник на доходи за мутрите от властта

Уважаеми българи, дано някога се усетим, че освен еврофондовете ние сме най-големия източник на доходи за мутрите от властта и техните протежета. Нямаме си нефт, газ, диаманти, злато и други полезни изкопаеми за ограбване, а там, където ги имаме, отдавна са продадени, изпити, изядени и прахосани.

Затова ще грабят от нас, друго не остана. Ще вдигат безобразно цените на ток, вода и парно, ще купуваме лекарства на едни от най-скъпите цени в Европа, ще ремонтираме по три пъти едни и същи тротоари, улици и пътища.

Веднъж платихме скъпо и прескъпо бастисването на изключително модерното българско селско стопанство; масовия фалит на банки; финансовите пирамиди; измамите с разни "градове на мечтите", шоковото поскъпване на долара; 300-та % банкови лихви; грабежа, наречен масова и касова приватизация... Всъщност някъде по това време изчезнаха и надеждите за средна класа, справедливо общество и нормална държава.

Но КТБ и Застрахователна компания "Олимпик" са въшките, излезли най-нагло на челото на България.

Гениално измислено: веднъж ограбват влоговете или застраховките ни. И втори път ограбват част от данъците ни, за да платят загубите - на държавни и общински вложители и застраховани, на гарантираните по закон части от влоговете.

И що не? Щом го позволяваме.

Бонка Цакова

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.