Петър Бояджиев: Пропагандата срещу правителството и премиера Петков се води с вашите откраднати пари от мафията

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/petar-boyadzhiev-propagandata-sreshtu-pravitelstvoto-i-premiera-petkov-se-vodi-s-vashite-otkradnati-pari-ot-mafiyata/5317 SvobodnoSlovo.eu
Петър Бояджиев: Пропагандата срещу правителството и премиера Петков се води с вашите откраднати пари от мафията

"В това време разделно, когато цялата мафиотска сган, независимо с какъв политически етикет се манифестира, е мобилизирала целият си пропаганден ресурс срещу правителството, не мога да бъда толерантен към никой, който не разбира момента и се поддава на пропагандните внушения". Това написа във Фейсбук профила си политическият затворник и общественик Петър Бояджиев.

"Сега е време на война, а не времe за, ама, ако и тъй нататък. Дали някой го прави от политическо невежество или от друго, сега няма значение. Правителството и премиерът Петков сега имат нужда от подкрепата на всеки честен българин, толкова колкото може и така както може.

Пропагандата срещу правителството и Петков се води с вашите откраднати пари от мафията. Чукнете в гугъл и вижте от кога и какво се говори вече с години за енергийната мафия, подкрепяна от Русия", пише още той.

"Изведнъж виждаме колко различни политически кръгове скочиха да защитават Булгаргаз и забраниха в медиите да се говори за енергийната мафия", отбелязва Бояджиев.

fakti.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.