Петков направи немислимото - само за три месеца стана по-мразен и презиран от Борисов, какво се очакваше да направят повече служителите на НСО вчера?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/petkov-napravi-nemislimoto-samo-za-tri-meseca-stana-po-mrazen-i-preziran-ot-borisov-kakvo-se-ochakvashe-da-napravyat-poveche-sluzhitelite-na-nso-vchera/4678 SvobodnoSlovo.eu
Петков направи немислимото - само за три месеца стана по-мразен и презиран от Борисов, какво се очакваше да направят повече служителите на НСО вчера?

https://www.facebook.com/100000416316682/videos/478535173925925/

🔥 Днес собственикът на ЕКОНТ, който даде 300 000 лева за предизборната кампания на Продължаваме промяната, а към момента министър на транспорта, поискал оставката на шефа на НСО, защото службата не се справила с охрана на Кирил Петков.

❓Като оставим настрана факта, че Петков направи немислимото - само за три месеца стана по-мразен и презиран от Борисов, какво се очакваше да направят повече служителите на НСО вчера?

❗Ясно се чува как началникът на охраната МОЛИ министър-председателя да не тръгва към върха, защото това е провокация към хората, които и без това показват отрицателното си отношението спрямо него, но не, Петков си беше решил, че ще се "докаже на терен".

🔥 В тази връзка, не началникът на НСО, а спонсорът-министър и целият кабинет да подават #ОСТАВКА и да заминават кой от където беше доведен.

Цончо Ганев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.