ПО ЕКОНТ ЛИ ДА СИ ИЗПРАТИ ОСТАВКАТА?!?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/po-ekont-li-da-si-izprati-ostavkata/4683 SvobodnoSlovo.eu
ПО ЕКОНТ ЛИ ДА СИ ИЗПРАТИ ОСТАВКАТА?!?

Министър Еконт поискал оставката на шефа на НСО. Защото, видиш ли, Кирето го улучили със снежна топка на Шипка. Явно купилият си министерския пост човечец не осъзнава, че ако не бяха НСО, на Кирето и други неща можеха да му се случат. Дори човекът от НСО отблъсна снежната топка и спаси Кирето от разбита глава.

Всъщност Събев дойде на Шипка и се въртеше като муха без глава пред събралите се, с нагла усмивка. Същият, който ще пуска вино в БДЖ. И който май скоро ще закрие "Български пощи", защото са му конкурент на Еконта.

Ясно се чу, как НСО препоръчват на Кирето да не се качва на Шипка. Видя се физиономията му на магаре на мост и как тръгна като изоглавен да си прочете написаното /впрочем на датата се запъна и погледна в листа, явно не знаеше коя година е Освобождението/. И какво повече да направят НСО - да го изнесат от мястото на събитието ли?!?

Впрочем наистина препоръчвам на всички от НСО да си подадат оставката - пазите дебили и национални предатели, вредни за България! Оставете ги любовта на народа да ги пази! Впрочем Кирето нали щеше да ходи пеша - а сега и кевларен куфар си е поръчал за защита от народната любов! И оставките изпратете по Еконт - не заслужават да ги почетете лично!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.