ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЧОВЕКА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/pogrizhete-se-za-choveka/16509 SvobodnoSlovo.eu
ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЧОВЕКА

Притеснена съм! Не мога да си обясня тази логорея у управляващите, нещо не е нормална. Колкото и да трябва да се обясняваш, обясняваш, обясняваш, колко да обясняваш??? То изневерил съпруг не съчинява такива филми и не се оправдава толкова дълго, колкото премиеринът днес!

Как не го заболя ченето, не разбрах. Аз съм адвокат, ако плещя толкова много глупости на минута, и мозък, и уста ще ме заболят! Впрочем започвам да осъзнавам важността на маската - ако си беше сложил маска, нямаше цял час да точи лиги и да истерясва.

Че след него и другите. Имам усещането, че с разрешаването медиите да излъчват приоритетно изявленията на властта, нарцистичното Му разстройство силно се задълбочи - ефир само за него! Не забелязвате ли, че все по-дълго стои пред камерите!? Не искам да съм лош пророк, ама тоя и 24 часа може да ни се блещи от телевизора /ако го пуснем, де!/.

Нещата не отиват на добре. То ясно, че нас я короната, я мизерията ще ни отнесат. Ами безценният ни премиер, Главната Мутра на Републиката, Бащицата на дебилите, Генералът на мисирките, а? Влошава се човекът пред очите ни, а ние си гледаме сеира. Чак започва съвестно да ми става. Вместо да вземем мерки да се погрижим за човека, ако трябва нещо принудително лечение, розови хапченца и т.н., ама трябва! Здравето Му го изисква! И нашето също! След всяко Негово изявление усещам как мозъчните ми клетки умират в неистова агония! Това не се трае!

Моля психиатрите! Възмутена съм! Вземете си съберете пациентите!

* Логорея е неудържимо, превъзбудено говорене, многословие; в неврологията/психиатрията е симптом при патология на речта - съчетание на скорост на говоренето и в същото време многословие/празнословие и/или безсмислен поток от думи. Пациентите нямат стремеж да изслушват събеседника, дори не му дават възможност да се изкаже. Нерядко просто не спират да говорят без прекъсване.Като симптом се наблюдава при сензорната афазия, маниакалните състояния и шизофренията.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.